Zgjidh degën

[ld_spacer height=”70px”][ld_fancy_heading tag=”p” transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”24px” fw=”300″ ls=”0.1em”]AKADEMIA ELITA[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”40px” fs=”60px” fw=”600″ margin=”bottom_small:0.15em”]ZGJIDHNI[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” color=”rgb(255, 255, 255)”]DEGËN DHE MË PAS DO TË VAZHDONI TEK FORMULARI I REGJISTRIMIT[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”10px”]
[ld_spacer height=”70px”][ld_fancy_heading tag=”p” transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”24px” fw=”300″ ls=”0.1em”]PËR ÇDO PAQARTËSI,  NA KONTAKTO[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”40px” fs=”60px” fw=”600″ margin=”bottom_small:0.15em”]00355 672425255[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” color=”rgb(255, 255, 255)”]BËHU PJESË E KOMUNITETIT ELITAR TË SHQIPTARËVE[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”10px”]
[ld_spacer height=”40px”][ld_fancy_heading tag=”h2″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”#94a9ff” minfontsize=”35px” fs=”50px” fw=”600″ margin=”bottom_small:0.15em”]ZGJIDHNI DEGËN QË PREFERONI TË APLIKONI…[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][ihc-select-level]