Vlerësime

[vc_row parallax=”enable_parallax” enable_slideshow_bg=”yes” slideshow_images=”5395,7656″ enable_overlay=”yes” css=”.vc_custom_1571397924779{margin-bottom: 50px !important;padding-top: 130px !important;padding-bottom: 130px !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” overlay_bg=”rgba(0, 0, 0, 0.262)”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-6″ css=”.vc_custom_1530273748624{padding-right: 7% !important;}” ca_duration=”1200″ ca_delay=”120″ ca_init_translate_y=”100″ ca_init_translate_z=”-80″ ca_init_rotate_x=”-71″][ld_spacer height=”15px”][ld_fancy_heading tag=”h2″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”65px” fw=”700″ minfontsize=”45″]VLERËSIME[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”15px”][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” compressor=”0.5″ minfontsize=”14px” fs=”17px” lh=”28px”]Akademia Elita është vlerësuar maksimalisht nga personalitete, aktivistë, politikanë dhe student të cilët sot mbajnë pozicione të rëndësishme.[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”45px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”0″ css=”.vc_custom_1530878228183{padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][ld_carousel columns=”md:1.75|xs:2|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ shadow=”carousel-shadow-active” pagenationdots=”yes” wraparound=”yes” autoplay=”yes” pauseautoplayonhover=”yes” paddings=”3%” style=”” dots_bg_color=”rgb(230, 230, 230)” dots_bg_hcolor=”rgb(8, 8, 8)” autoplaytime=”6000″][vc_single_image image=”7657″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Albin Kurti tek Akademia Elita”][vc_single_image image=”3140″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Adi Krasta tek Elita”][vc_single_image image=”2110″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Julian Deda tek Akademia”][vc_single_image image=”1684″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Ministra e Mbrojtjes Olta Xhaçka”][vc_single_image image=”1731″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Erion Veliaj tek Elita”][vc_single_image image=”1680″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Deputetja Kejdi Mehmetaj”][vc_single_image image=”2178″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”ZV-Ambasadori i Izraelit z. Tach Saah”][vc_single_image image=”3130″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Genc Kojdheli -Drejtor në Bashkinë Tiranë”][vc_single_image image=”1677″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Valbona Mezini anëtare e Kryesisë së Pd”][vc_single_image image=”3174″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Eneda Tarifa leksion tek Elita”][vc_single_image image=”3159″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Artan Shkëmbi- ish/Kryetar i Bashkisë Pogradec”][vc_single_image image=”4181″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Albana Osmani – Moderatore, themeluese, etj”][vc_single_image image=”8038″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Arbër Çepani tek Elita”][vc_single_image image=”8039″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Aktivisti Besjan Pesha”][vc_single_image image=”3176″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Prof. Olti Rrumbullaku”][vc_single_image image=”3178″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Deputeti Endrit Brahimllari”][vc_single_image image=”8042″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Drejtori i inspektoriatit të Punës z.Dritan Ylli”][vc_single_image image=”3136″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Aktivisti Adriatik Lapaj”][vc_single_image image=”8041″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Dan Balter, miliarderi nga Izraeli”][vc_single_image image=”3126″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Aktivisti Eljan Tanini”][vc_single_image image=”3142″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Gazetari Ervin Kurti”][vc_single_image image=”3123″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Aktivisti Panajot Soko”][vc_single_image image=”8040″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Ish Zv-Ministria Brunilda Paskali”][vc_single_image image=”3137″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Aktivisti Andi Tepelena”][vc_single_image image=”8043″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Z.Eduart Abazi tek Elita”][vc_single_image image=”8046″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Erisa Xhixho tek Akademia Elita”][vc_single_image image=”8047″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Deputetja Esmeralda Shkjau”][vc_single_image image=”8049″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Herida Duro tek Akademia”][vc_single_image image=”8050″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Nën Kryetari i LRI Klevi Pojana”][vc_single_image image=”8052″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Kushtrim Kadriu tek Elita”][vc_single_image image=”8053″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Biznesmenia Oriola Kuçi”][vc_single_image image=”8055″ img_size=”640×480″ alignment=”center” title=”Zef Busha tek Akademia Elita”][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1537449334395{padding-top: 65px !important;padding-bottom: 55px !important;}” ca_init_translate_x=”1″ ca_init_translate_y=”46″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-md-6″][ld_testimonial style=”testi_s03″ details_size=”testimonial-details-xl” title=”ARBER ÇEPANI” position=”Aktivist, gazetar, biznesmen i ri” avatar=”8149″ date_time=”August, 2017″ pos_color=”rgb(253, 115, 80)”]”Stay hungry, stay foolish”. Besoni dhe luftoni gjithmonë për ëndrrat tuaja, sepse bota i përket atyre që ëndërrojnë. Shumë suksese”[/ld_testimonial][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ld_testimonial style=”testi_s03″ details_size=”testimonial-details-xl” title=”EDUART SHALSI” position=”Ministër për Zhvillimin Ekonomik” avatar=”8237″ date_time=”August, 2017″ pos_color=”rgb(253, 115, 80)”]“Një mirënjohje Akademisë Elita që më dha mundësinë për të ndarë ide dhe mundësi për të rinjtë. Inkurajoj dhe suksese iniciatorëve”[/ld_testimonial][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1537449334395{padding-top: 65px !important;padding-bottom: 55px !important;}” ca_init_translate_x=”1″ ca_init_translate_y=”46″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-md-6″][ld_testimonial style=”testi_s03″ details_size=”testimonial-details-xl” title=”Erisa Xhixho” position=”Nën/kryetare e LSI” avatar=”8238″ date_time=”Qershor 2016″ pos_color=”rgb(253, 115, 80)”]”Shumë  e impresionuar nga ky leksion i hapur duke shkëmbyer eksperiencën time dhe duke marrë pyetje që ishin me vlerë për mua. Respekte për këtë akademi dhe këtë eksperiencë”[/ld_testimonial][/vc_column][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-md-6″][ld_testimonial style=”testi_s03″ details_size=”testimonial-details-xl” title=”ORI KUÇI” position=”Sipërmarrëse” avatar=”8235″ date_time=”korrik, 2017″ pos_color=”rgb(253, 115, 80)”]“Doja të jepja një opinion mbi të qenit “karburant” në një makineri si shoqëria… Dhe u kënaqa që kishte vesh për të dëgjuar… Kjo ka bërë që Elita juaj, ka mbledhur njerëz që e duan këtë vend. Unë besoj se filozofia që keni zgjedhur për të edukuar, është më e mira e që do mbesë gjatë në mendje”[/ld_testimonial][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”8″ style=”load-more” items_per_page=”8″ element_width=”3″ btn_title=”Shih më shumë vlerësime nga personalitete” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” grid_id=”vc_gid:1572266077112-01941412-d560-8″ taxonomies=”27″][ld_spacer height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1546977430535{margin-top: 70px !important;margin-bottom: 70px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 110px !important;background-color: #1d1e1f !important;}”][vc_column align=”text-center”][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Të tjerë personalitete që kanë vlerësuar Akademinë Elita[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ wraparound=”yes” adaptiveheight=”yes” controllingcarousels=”#testi-avatars”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Emocion i madh, auditor i jashtëzakonshëm.”

— për Elitën nga Albana Osmani

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Një kënaqësi dhe një angazhim serioz që meriton vlerësimin maksimal.”

— Nga Zef Bushati

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Respekt të veçantë për auditorin. E përjetova me emocion të veçantë çdo komunikim për problemet që u prekën. Ndjeva një dëshirë dhe mundësi për shumë angazhim për situatat që po përjetojmë. Sinqerisht ndjeva dhe mësova shumë gjëra. Vlerësim për organizatorët. Së bashku mund të ndajmë vlerat.”

— Nga Eduard Abazi

 

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Sot vendi ynë ka nevojë për një standart të ri, për reforma që të çojnë në zhvillimin dhe integrimin drejt BE. Por për këtë ka nevojë për një klasë politike më të përgjegjshme dhe politikanë të rinj më të angazhuar. Ndaj ishte kënaqësi të ndaja këtë ide dhe diskutim me studentët e Akademisë Profesionale Elita.”

— Nga Dritan Ylli

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Shansi dhe mundësia që çdo student merr falë angazhimit tuaj për  një shoqëri më të edukuar dhe zhvilluar i shërben të ardhmes së vendit. Një vend i zhvilluar ka nevojë për të rinj të mirëedukuar. Suksese në rrugëtimin tuaj, rrugëtimin drejt dijes paçka se i pafundëm është udhëtimi më i bukur në jetë.”

— Nga Klevi Pojana

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Ishte kënaqësi të debatoja dhe isha i kënaqur me nivelin, përgatitjen e pjesëmarrësve. Ky aktivitet është i qëlluar në krijimin e urave lidhëse në mes të shqiptarëve.”

— Nga Kushtrim Kadiu

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Një falenderim për ftesën dhe punën tuaj disavjeçare që keni realizuar me studentët për t’iu rritur vlerat dhe aftësitë e tyre. U ndjeva mirë dhe shumë i privilegjuar që isha pjesë e juaja. Me kënaqësi do të doja të vija përsëri.”

— Nga Muhamet Bizhga

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Kënaqësi e veçantë të ligjëroj me një auditor kaq profesional dhe perspektiv. Akademia është kaq e nevojshme për zhvillimet e mëtejshme në Kosovë. Komplimente për Akademinë Elita. Unë do të jem në shërbimin tuaj në perspektivat akademike.”

— Nga Driton Qehaja

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Falenderoj Akademinë Elita për mundësinë e shkëmbimit të ideve me studentët e saj.”

— Nga Erald Hasanaj

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Me shumë kënaqësi përpara jush por mbi të gjitha me shumë përgjegjësi, shpresoj të keni qënë burim force dhe vullneti për karrierën tuaj dhe të qënit të vlefshëm për shoqërinë shqiptare.”

— Nga Herida Duro

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Ishte kënaqësi të isha pjesë e kësaj audience.”

— Nga Eduart Grucaj

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Kënaqësi shpirtërore të jesh pjesë e Akademisë Elita. Sot kam marrë një energji pozitive nga njerëz që falnin buzëqeshje. Faleminderit Akademisë.”

— Nga Klodiana Toptani

 

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Energjia që mora sot nuk krahasohet në asnjë moment me atë që dhash. Ju falenderoj pafund për ftesën  dhe uroj për një bashkëpunim afatgjatë.”

— Nga Fabjola Beleku

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][vc_column][ld_spacer height=”60px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10″][ld_carousel columns=”md:5|xs:3|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”0.3″ prevnextbuttons=”yes” groupcells=”no” wraparound=”yes” navarrow=”custom” navsize=”carousel-nav-xl” navhalign=”carousel-nav-center” navfloated=”carousel-nav-floated” navvalign=”carousel-nav-middle” el_id=”testi-avatars” prev=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1sZWZ0JTVDJTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRQ==” next=”#E-8_JTIwJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1yaWdodCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=” nav_arrow_color=”rgb(84, 84, 84)” nav_arrow_color_hover=”rgb(255, 255, 255)” prevoffset=”-10%” nextoffset=”-10%”][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8222″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572264931647{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8232″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572264963011{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8225″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265016521{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8223″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265047675{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8228″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265103643{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8230″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265513576{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8231″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265548189{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8224″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265597679{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”http://opus-three.liquid-themes.com/wp-content/uploads/2019/01/t3-1-2.jpg” img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1546609858331{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8227″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265632461{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”http://opus-three.liquid-themes.com/wp-content/uploads/2019/01/t3-1-2.jpg” img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1546609858331{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8229″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265812917{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8048″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572265840629{margin-bottom: 15px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row]