Skip links

Të folurit në publik dhe politika

Take advantage of the experiential-learning opportunities built into many programs.

Të folurit në publik dhe politika

TRAJNIMI ËSHTË FALAS. APLIKONI TANI, MUND TË JENI JU I PËRZGJEDHURI...

Ky trajnim është me aplikim dhe jo të gjithë aplikuesit do të përzgjidhen...

Me anë të pedagogëve më të mirë dhe praktikës efikase, ju do të aftësoheni...

Ky trajnim është FALAS, mundësohet nga "OLIMP FOUNDATIONS"...

Të folurit në publik dhe politika

Nxitoni! Tashmë është mundësia juaj për t'u përgatitur për të folurin në publik dhe politika...

Trajnim intesiv për komunikimin në publik, ligjet në kuadrin politik, fushatat elektorale, praktikë profesionale, etj…

“Akademia Profesionale Elita” organizon trajnimin 7 javor për fuqizimin e kapaciteteve për të folurin në publik, rritjen e kapaciteteve politike  argumentuese për të ndërtuar fjalime, ligjërata, për të mbajtur konferenca, për t’u ballafaquar në debate publike dhe politike, për të rritur aftësitë komunikuese në vendin e punës, etj. 

Ky trainim realizohet në bashkëpunim me Fondacionin e Olimpit. Ky trajnim është me aplikim dhe jo të gjithë aplikuesit do të përzgjidhen.

Për studentët më të mirë të trajnimit:

-MUNDESI PER TE FITUAR BURSA TEK DEGA 4 MUJORE E “ELITES POLITIKE”

-MUNDESI PER ANGAZHIM POLITIK POR EDHE SOCIAL

-MUNDESI PUNESIMI NDERMJETE ZYRES SE KARRIERES PRANE AKADEMISE PROFESIONALE ELITA.

Të dhëna teknike:

-Pjesëmarrësit preferohen të jenë nga mosha 18-45 vjeç, djem dhe vajza.

-Pjesëmarrësit do të trajnohen falas ( mundësohet falas nga Fondacioni i Olimpit, ky trajnim pa mbështetjen e Fondacionit do të kushtonte 295 euro).

DITA E TRAJNIMIT: ÇDO TË SHTUNË. ORARI I TRAJNIMIT: 10.00-14.00 ZHVILLIMI I LEKSIONEVE: QENDRA E KONFERECAVE TIRANA INTERNATIONAL (15 KATËSHI) KATI 2.

Për më shumë info kontaktoni: 0682020260

AKADEMIA PROFESIONALE ELITA është cilësuar si arsimi profesional më i mirë në Shqipëri

There is nothing to show here!
Slider with alias home_slider not found.

Trajnim/Të folurit në publik dhe politika

Kohëzgjatja: 7 javë.  Leksionet por dhe praktika do zhvillohet të shtunave. Leksionet zhvillohen një herë në javë, ditën e shtunë, në orën 10:00-14:00.

Leksionet zhvillohet tek qendra e konferencave “Tirana International” (15 katëshi), Tiranë. Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, biznese të ndryshme, institucione të tjera, etj.

Ky trajnim kushton 295 euro, por mundësohet FALAS nga “Olimp Foundations”. Ju do të pagoni vetëm 30 euro për çertifikatën dhe kartën e profesionit.

Ky trajnim është FALAS, mundësohet nga "OLIMP FOUNDATIONS". Pa ndihmën e fondacionit të Olimpit ky trajnim do të kushtonte 295 euro. Ju do të pagoni vetëm 30 euro për çertifikatën dhe kartën e profesionit. Ky trajnim është me aplikim dhe jo të gjithë aplikuesit do të përzgjidhen.
Mos e humbisni këtë mundësi, APLIKONI duke PLOTËSUAR FORMULARIN ONLINE, duke ardhur pranë zyrave tona (Sheraton, Tiranë) ose kontaktoni 0682020260.

qkl

Të gjithë degës e Akademisë Profesionale Elita janë të licensuara.

Akademia jonë është e përbërë nga tre departamente kryesore, përkatësisht “Elita e Biznesit” e cila konsiston në përgatitjen e menaxherëve të biznesit, financiereve,etj, departamenti “Elita Politike” ku konsiston në përgatitjen e politikanëve dhe liderave të rinj në politikë si edhe në administraten publike, dhe departamenti i “Elitës Juridike” ku konsiston në përgatitjen e studentëve në fushën e ligjit.

Kjo lloj shkolle është unike në llojin e vetë në Shqipëri.

Në shkollën tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin, individë që kanë mbaruar një Universitet dhe kërkojnë të marrin një profesion tjetër siç është ai i financierit apo edhe individë që kanë mbaruar Fakultetin Ekonomik por duan të zhvillohen e praktikohen më shumë në fushën e financës.

APLIKIMI

SHKARKO FORMULARIN I CILI NDODHET MË POSHTË, ME PAS PLOTËSOJENI DHE NA E DËRGONI TEK ADRESA: aplikim@akademiaelita.com / më pas do të njoftoheni nga stafi jonë nëse jeni përzgjedhur...

NXITONI! Afati i fundit i APLIKIMEVE është data 02 DHJETOR.

This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.
    wpChatIcon