Si të nisim dhe të zhvillojmë me sukses një biznes

[fvplayer id=”56″]

[fvplayer id=”49″]

[fvplayer id=”50″]

[fvplayer id=”51″]

[fvplayer id=”52″]

[fvplayer id=”53″]

[fvplayer id=”54″]

[fvplayer id=”55″]

[fvplayer id=”57″]

[fvplayer id=”58″]

[fvplayer id=”62″]

[fvplayer id=”61″]

[fvplayer id=”60″]

[fvplayer id=”59″]

[fvplayer id=”63″]

[fvplayer id=”64″]

[fvplayer id=”66″]

[fvplayer id=”67″]

[fvplayer id=”68″]

[fvplayer id=”69″]

[fvplayer id=”70″]

[fvplayer id=”71″]

[fvplayer id=”72″]

[fvplayer id=”73″]

“Shpresoj te kontributet për të përgatitur njerëz të lirë.”

— Për Elitën, nga Adi Krasta

“Ndërmarrje impresionuese! Urimet më të sinqerta shkollës politike dhe pjesëmarrësve për sfidat e përbashkëta të së ardhmes. Suksese!”

— Për Elitën, nga Olta Xhaçka

“Në emër të Ambasadës së Izraelit në Tiranë ju uroj sa më shumë suksese në krijimin e gjeneratës të biznesmenëve. Qëndroni në Shqipëri dhe bëjeni këtë vend që të zhvillohet.”

— Për Elitën nga TSACH SAAR

“Akademisë Elita i uroj suksese në rrugën e vështirë dhe të bukur të formimit professional të vetes. Për mua ishte eksperiencë që do ta përsërisja me dëshirë!”

— Për Elitën nga Eneda Tarifa

“Takimi i sotëm ishte domethënës sa i përket angazhimit të qytetarëve në betejën kundër arrogancës të të zgjedhurve të cilët tejkalojnë mandatin e popullit. Ju uroj suksese në rrugën tuaj!”

— Për Elitën nga Adriatik Lapaj

“”Stay hungry, stay foolish”.  Besoni dhe luftoni gjithmonë për ëndrrat tuaja, sepse bota i përket atyre që ëndërrojnë. Shumë suksese.”

— Për Elitën nga Arbër Çepani

Adi Krasta

Olta Xhaçka

Tsach Saar

Eneda Tarifa

Adriatik Lapaj

Arbër Çepani

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” number_of_columns=”5″ show_slideshow_link=”1″ template=”/home4/arlindkote/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php”]