Skip links

Si funksionon akademia online

Take advantage of the experiential-learning opportunities built into many programs.

Akademia Profesionale Elita

Zhvillimi, përparimi, inovacioni dhe praktika janë në themel të kësaj akademia kaq të veçantë. Tashmë ju sjellim akademinë e parë online. 

Regjistrohu tek Elita Më shumë rreth Elitës

Me leksionet online ju do ndiheni njësoj si në sallën e leksioneve

Pasi keni plotësuar formularin online, duhet të konfirmoni adresën e e-mail dhe keni kryer pagesën, stafi i akademisë do ju aprovoj dhe ju në atë moment jeni të regjistruar për degën që keni zgjedhur.

Më pas ju keni të drejta të rregulloni profilin. Por tek kategoria “studenti” do ju shfaqet dega që ju jeni regjistruar. Kur të aty do gjeni oraret e leksioneve, leksionet e lëndëve në pdf (gjithnjë pas shpjegimit), leksionet me video që mund t’i shikoni e dëgjoni njësoj si në sallë, shpjegimi do jetë nga pedagogët përkatës. Po ashtu dhe testimi i fundit do të realizohet dhe në sallë dhe online, ku i cili ka të njejtën vlerë. Gjithashtu leksionet online kanë të njëjtën vlerë me leksionet në sallë.

Më shumë info:

Leksioni me video rri derisa të vij leksioni tjetër pra 7 ditë, nga e shtuna deri të shtunën tjetër.

Leksionet me video nuk keni të drejtë t’i shkarkoni.

Leksionet në pdf pasi hidhen nuk fshihen nga faqja.

Leksionet në PDF mund t’i shkarkoni.

Leksionet me video mund t’i dëgjoni njësoj si në sallë. 

Ju nuk merrni mungesë me mos paraqitjen në sallë.

Ju keni të drejtë të vini dhe në sallën e leksioneve, çdo të shtunë tek hotel “Sheraton” Tiranë.

This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.
    wpChatIcon