Lidership dhe arti i të folurit në publik

LIDERSHIP DHE ARTI I TË FOLURIT NË PUBLIK

Ju keni mundësinë të REZERVONI dhe të bëheni pjesë e trajnimit "LIDERSHIP DHE ARTI I TË FOLURIT NË PUBLIK”.

Mos humbisni kohë, vendet janë të limituara, prandaj realizoni aplikimin tuaj sa më shpejt! Rezervimet  për këtë trajnim kanë filluar në datën 24 Janar 2019 dhe mbyllen në datën 1 shkurt 2019.

TRAJNIM FALAS PËR "LIDERSHIP DHE ARTI I TË FOLURIT NË PUBLIK”

AKADEMIA ELITA NË DATEN 2 SHKURT (e shtunë) ora 14.00 – 18.00 ORGANIZON TRAJNIM FALAS PËR “LIDERSHIP DHE ARTI I TË FOLURIT NË PUBLIK”

Nëse dëshironi të zhvilloni potencialet tuaja si lider,të rrisni vetëbesimin tuaj por dhe aftësitë për të frymëzuar njerzit drejt objektivave tuaja . Tek ky trajnim ju do përgatiteni për karakteristikat e të qënit lider por dhe procesin e lidershipit dhe artin e të folurit në publik.

Ky trajnim është konceptuar si një trajnim 1-ditor me 4-orë leksioni:

  1. Lidership
  2. Arti I të folurit në publik

LIGJËRUESIT VIJNË POSACËRISHT NGA TIRANA PËR KËTË TRAJNIM.

Pjesëmarrësit që përzgjidhen për të qenë pjesë e trajnimit, do të kenë mundësi për të përfituar bursa studimore në degët 5-mujore të Akademisë në Tiranë.

Pjesëmarrësit në fund të trajnimit do të pajisen me ÇERTIFIKATËN E TRAJNIMIT, njëkohesisht materialet dhe leksionet e trajnimit do të dërgohen me email .

Pjesëmarresit do realizojnë vetëm një pagesë prej 10 euro (kosto për certifikatën).

Për info mund të na kontaktoni ose shkruani:

1.Në profilin tonë zyrtar në fb Akademia ELITA – Kosovë

2.Në email: [email protected]

3.Whatsapp ose viber ne nr. 0038643777559

Numri i pjesëmarrësve në trajnim është i limituar prandaj ju ftojmë të rezervoni pjesëmarrjen tuaj sa më shpejtë, proçedurat e rezervimit i keni më poshtë tek kjo faqe…

Konfirmimi për pjesëmarrje do ju vij me mesazh në telefon dhe me email.

Hyni në botën e biznesit

Mirësevini tek Elita

Akademia Profesionale Elita është qëndër formimi profesional, e cila ju përgatit konkretisht për profesionin që ju do të zgjidhni sipas dëshirës. Akademia Elita me anë të leksioneve dhe praktikës ju aftëson për një karrierë të sigurtë dhe të suksesshme. Tek ne praktika ka rol shumë të rëndësishëm. Akademia Profesionale Elita është vlerësuar nga një numër i madh institucionesh dhe personalitetesh…

studentë
Të gjithë degës e Akademisë Profesionale Elita janë të licensuara. Akademia jonë është e përbërë nga tre departamente kryesore, përkatësisht “Elita e Biznesit” e cila konsiston në përgatitjen e menaxherëve të biznesit, financiereve,etj, departamenti “Elita Politike” ku konsiston në përgatitjen e politikanëve dhe liderave të rinj në politikë si edhe në administraten publike, dhe departamenti i “Elitës Juridike” ku konsiston në përgatitjen e studentëve në fushën e ligjit.

Kjo lloj shkolle është unike në llojin e vetë në Shqipëri.

Në shkollën tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin, individë që kanë mbaruar një Universitet dhe kërkojnë të marrin një profesion tjetër siç është ai i financierit apo edhe individë që kanë mbaruar Fakultetin Ekonomik por duan të zhvillohen e praktikohen më shumë në fushën e financës.

KËTU MUND TË REZERVONI

[pwebcontact id=2]

Mos humbisni kohë, vendet janë të limituara, prandaj realizoni aplikimin tuaj sa më shpejt! Rezervimet  për këtë trajnim kanë filluar në datën 24 Janar 2019 dhe mbyllen në datën 1 shkurt 2019.

Rruga juaj për karrierë…

Për çdo paqartësi kontaktoni:

Zyrën e rregjistrimit e gjeni tek “Sheraton” Tiranë..

VLERËSIME

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!