Si funksionon akademia online

[vc_row full_height=”yes” enable_loading_bg=”yes” enable_slideshow_bg=”yes” slideshow_images=”8017,7711,7657″ bg_position=”center center” bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” css=”.vc_custom_1572367985626{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” overlay_bg=”rgba(115, 255, 234, 0.65)”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1.25″ ca_init_scale_y=”1.25″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-left” offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-7″ ca_duration=”1600″ ca_delay=”160″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”45px” lh=”1.244em” ls=”-0.014em” margin=”bottom_small:0.7em”]Akademia Profesionale Elita[/ld_fancy_heading][vc_row_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-10″ css=”.vc_custom_1546273383363{padding-left: 1% !important;}”][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”20px” lh=”1.58em” margin=”bottom_small:2.5em”]Zhvillimi, përparimi, inovacioni dhe praktika janë në themel të kësaj akademia kaq të veçantë. Tashmë ju sjellim akademinë e parë online. [/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_button style=”btn-solid” title=”Regjistrohu tek Elita” link_type=”lightbox” shape=”semi-round” size=”btn-sm” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fregjistrimi-elita%2F|title:regjistrimi-Elita|target:%20_blank|” fs=”15px” ls=”0.02em” css=”.vc_custom_1572366470076{margin-right: 8px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 8px !important;padding-right: 0.75em !important;padding-left: 0.75em !important;}” hover_color=”rgb(58, 58, 58)” htext_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_button style=”btn-default” title=”Më shumë rreth Elitës” shape=”semi-round” size=”btn-sm” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Elita|target:%20_blank|” color=”rgba(38, 39, 48, 0.09)” fs=”15px” ls=”0.02em” css=”.vc_custom_1572366521345{margin-right: 8px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 8px !important;padding-right: 1em !important;padding-left: 1em !important;}” hover_color=”rgb(58, 58, 58)” htext_color=”rgb(255, 255, 255)” text_color=”rgb(38, 39, 48)”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1540482661663{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-md-5″][ld_freakin_image image=”7730″ color=”linear-gradient(139deg, rgb(91, 104, 255) 20.38216560509554%, rgb(255, 120, 112) 97.77070063694268%)”][ld_freakin_image image=”7568″ color=”linear-gradient(139deg, rgb(91, 104, 255) 20.38216560509554%, rgb(255, 120, 112) 97.77070063694268%)”][ld_freakin_image image=”7622″ color=”linear-gradient(139deg, rgb(91, 104, 255) 20.38216560509554%, rgb(255, 120, 112) 97.77070063694268%)”][/vc_column][vc_column parallax=”yes” scale_from_x=”1″ scale_from_y=”1″ scale_from_z=”1″ from_opacity=”1″ scale_to_x=”1″ scale_to_y=”1″ scale_to_z=”1″ to_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-6″ translate_from_y=”92″ translate_to_y=”-111″][ld_fancy_heading tag=”h2″ split_type=”words” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ enable_split=”true” duration=”1200″ delay=”140″ ca_init_translate_y=”23″ ca_init_translate_x=”0″ ca_init_rotate_z=”7″]Me leksionet online ju do ndiheni njësoj si në sallën e leksioneve[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”10px”][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(61, 61, 61)” fs=”16px” lh=”2em” ls=”0.01em” margin=”right_large:20%25″ duration=”1200″ start_delay=”200″ delay=”180″ ca_init_translate_y=”50″ el_class=”text-underline”]Pasi keni plotësuar formularin online, duhet të konfirmoni adresën e e-mail dhe keni kryer pagesën, stafi i akademisë do ju aprovoj dhe ju në atë moment jeni të regjistruar për degën që keni zgjedhur.

Më pas ju keni të drejta të rregulloni profilin. Por tek kategoria “studenti” do ju shfaqet dega që ju jeni regjistruar. Kur të aty do gjeni oraret e leksioneve, leksionet e lëndëve në pdf (gjithnjë pas shpjegimit), leksionet me video që mund t’i shikoni e dëgjoni njësoj si në sallë, shpjegimi do jetë nga pedagogët përkatës. Po ashtu dhe testimi i fundit do të realizohet dhe në sallë dhe online, ku i cili ka të njejtën vlerë. Gjithashtu leksionet online kanë të njëjtën vlerë me leksionet në sallë.[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”30px”][ld_fancy_heading tag=”h2″ split_type=”words” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ enable_split=”true” duration=”1200″ delay=”140″ ca_init_translate_y=”23″ ca_init_translate_x=”0″ ca_init_rotate_z=”7″ start_delay=”400″]Më shumë info:[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”600″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”70″ ca_init_rotate_z=”7″][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Leksioni me video rri derisa të vij leksioni tjetër pra 7 ditë, nga e shtuna deri të shtunën tjetër.[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Leksionet me video nuk keni të drejtë t’i shkarkoni.[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Leksionet në pdf pasi hidhen nuk fshihen nga faqja.[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Leksionet në PDF mund t’i shkarkoni.[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”800″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”70″ ca_init_rotate_z=”7″][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Leksionet me video mund t’i dëgjoni njësoj si në sallë. [/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Ju nuk merrni mungesë me mos paraqitjen në sallë.[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” link=”|||” fs=”15px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px”]Ju keni të drejtë të vini dhe në sallën e leksioneve, çdo të shtunë tek hotel “Sheraton” Tiranë.[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]