Financier-Prishtinë

[vc_row full_height=”yes” css=”.vc_custom_1586457268930{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 20px !important;}” el_class=”z-index-2″ responsive_css=”padding_top_medium:150px|padding_bottom_medium:150px” el_id=”top”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ el_class=”z-index-2″ ca_start_delay=”650″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][ld_masked_image absolute_pos=”yes” image=”8363″ position=”top_large:-290px|right_large:-55vw|left_large:33vw|right_medium:-90vw|left_medium:42vw” bg_pos_x=”-250px”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-5 vc_col-md-6″ ca_init_translate_y=”51″][ld_fancy_heading ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” fs=”60px” lh=”1.3em” ls=”-0.025em”]DEGA FINANCIER- PRISHTINË[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ enable_split=”true” use_mask=”true”]

Të përzgjedhurit, nga 395 euro, do paguajne vetëm 99 euro në total

Leksionet e kësaj dege do ofrohen një pjesë në sallë, një pjesë online dhe një pjesë do jetë praktikë por risia e cila ne sjellim për ju është se ju mund ta ndiqni këtë degë 100% online, kur të doni ju në çdo orë dhe në çdo ditë të javës të cilën do e kishit më të përshtatshme/[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle” gap=”5″][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1527070643537{padding-right: 0px !important;}”][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” i_shape=”wavebg” i_icon_animated=”animated-arrows_check” title=”Pajiseni me 2 çertifikata” i_color=”#ffb09f” css=”.vc_custom_1586457218000{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}” h_color=”rgb(0, 0, 0)”]

1.Çertifikata ku merrni profesionin “Financier”

2.Çertifikata e kontabilitetit “Alpha Business”

[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”p” margin=”bottom_large:0px”]Aplikimet për këtë degë kanë nisur në dt.10 Prill 2020, dega do filloj në datën 9 maj 2020[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1586457436488{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″ ca_init_translate_y=”45″][ld_fancy_heading tag=”h2″ margin=”bottom_large:0.2em”]Dega “FINANCIER” zgjedhja më e mirë[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h5″ use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 142, 50)” fw=”700″]Arsimi është pikë e fortë e një kombi, tashmë shqiptarët ngado që janë mund të bëhen pjesë e t’i ndjekin leksionet online, njësoj siç mund të ishin dhe në sallë.[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p”]Tashmë me çertifikatën tonë profesionale ju mund të punësoheni me lehtësi në vendet e Ballkanit, po ashtu dhë në vendet e Bashkimit Evropian. Kemi punuar shumë për t’i ofruar mundësi arsimimi çdo qytetari shqiptar dhe jo vetëm.[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”35px”][/vc_column][vc_column][ld_tabs style=”s2″ primary_color=”rgba(7, 38, 140, 0.498)” active_color=”rgb(7, 38, 140)” secondary_color=”rgb(255, 142, 50)”][ld_tab_section title=”Njohja nga BE” tab_id=”1529413792086-ad80d253-9ee02c97-d4283d54-440d4175-53d1″][vc_row_inner equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1529415301165{margin-top: 70px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;background-color: #e7f0f9 !important;}”][vc_column_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-5″ css=”.vc_custom_1529415585892{padding-top: 55px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 110px !important;padding-left: 45px !important;}” ca_init_translate_y=”0″ ca_init_translate_x=”-30″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Tashmë çertifikata jonë njihet kudo në Europë[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”5px”][ld_fancy_heading tag=”p”]Me çertifikatën tonë profesionale, ju mund të punësoheni lehtësisht në profesionin përkatës. Apo mund t’ju shërbej si pikë shtesë për kualifikimet e tua përveç universitetit, apo mund të aplikoni për t’u pajisur me dokumenta. [/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-7″ css=”.vc_custom_1571872047211{margin-right: -15px !important;margin-left: -15px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/17103497_1328354893916817_8008077037782036510_n.jpg?id=7656) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_tab_section][ld_tab_section title=”Mund ta ndiqni dhe online” tab_id=”ld-1537776528135-6fbdfa1a-b26a2c97-d4283d54-440d4175-53d1″][vc_row_inner equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1529415301165{margin-top: 70px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;background-color: #e7f0f9 !important;}”][vc_column_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-5″ css=”.vc_custom_1529415585892{padding-top: 55px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 110px !important;padding-left: 45px !important;}” ca_init_translate_y=”0″ ca_init_translate_x=”-30″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Një super risi nga Elita[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”5px”][ld_fancy_heading tag=”p”]Me këtë risi ju mund t’i ndiqni leksionet online njësoj sikur jeni në sallë. Tashmë nuk ka rëndësi nëse jeni larg, nëse jeni jashtë Kosovës apo në një shtet Europian, nuk është më problem koha juaj sepse videot e leksioneve mund ti ndiqni dhe ditë tjetër.[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-7″ css=”.vc_custom_1571872354626{margin-right: -15px !important;margin-left: -15px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/46714353_339318646868897_9164112869833310208_n.jpg?id=7688) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image image=”4046″ img_size=”full” invisible=”yes” css=”.vc_custom_1537775592048{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_tab_section][ld_tab_section title=”Kohëzgjatja dhe realizimi” tab_id=”ld-1537776526603-4bd46a02-e02e2c97-d4283d54-440d4175-53d1″][vc_row_inner equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1529415301165{margin-top: 70px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;background-color: #e7f0f9 !important;}”][vc_column_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-5″ css=”.vc_custom_1529415585892{padding-top: 55px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 110px !important;padding-left: 45px !important;}” ca_init_translate_y=”0″ ca_init_translate_x=”-30″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Ndiqni Akademinë kudo që jeni[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”5px”][ld_fancy_heading tag=”p”]Kohëzgjatja e degës: 3 muaj.  Leksionet zhvillohen një herë në javë, ditën e shtunë. Një pjesë e kësaj dege do të zhvillohet vetëm online dhe një pjesë në sallë.

Vendi i zhvillimit të mësimit; Hotel “Semitronix” Prishtinë[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-7″ css=”.vc_custom_1571872526931{margin-right: -15px !important;margin-left: -15px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/46476177_2041749915910641_912135411675955200_n.jpg?id=7683) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image image=”4046″ img_size=”full” invisible=”yes” css=”.vc_custom_1537775592048{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_tab_section][ld_tab_section title=”Tarifa” tab_id=”ld-1571671658904-51947010-ffb63d54-440d4175-53d1″][vc_row_inner equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1529415301165{margin-top: 70px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;background-color: #e7f0f9 !important;}”][vc_column_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-5″ css=”.vc_custom_1529415585892{padding-top: 55px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 110px !important;padding-left: 45px !important;}” ca_init_translate_y=”0″ ca_init_translate_x=”-30″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Tarifa më e lirë e studimeve në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”5px”][ld_fancy_heading tag=”p”]Tarifa jonë e studimeve është më e lira në Shqipëri, Kosovë e në rajon. Kjo degë kushton 395 euro por për të gjithë qytetarët e Kosovës të cilët do të aplikojnë deri në datën 09 Maj 2020 me formularin e mëposhtëm dhe nëse PËRZGJIDHEN, në bazë të projektit “Europa +”, “Olimp Foundations” në bashkëpunim me Akademinë Elita do të mbulojnë 296 euro të kostos totale dhe individi do të paguajë vetëm 99 euro në total për gjithë degën[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-7″ css=”.vc_custom_1571872716664{margin-right: -15px !important;margin-left: -15px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/22007875_1549484445137193_360643066783061470_n.jpg?id=7622) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image image=”4046″ img_size=”full” invisible=”yes” css=”.vc_custom_1537775592048{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_tab_section][/ld_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1576251014977{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 30px !important;background-color: #f7f9fb !important;}”][vc_column offset=”vc_col-md-5″][ld_freakin_image image=”9247″][/vc_column][vc_column parallax=”yes” scale_from_x=”1″ scale_from_y=”1″ scale_from_z=”1″ from_opacity=”1″ scale_to_x=”1″ scale_to_y=”1″ scale_to_z=”1″ to_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-6″ translate_from_y=”92″ translate_to_y=”-111″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”45px” lh=”1.244em” margin=”bottom_small:0.7em”]INFO MBI DEGËN[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”17px” lh=”1.58em” margin=”bottom_small:2.5em”]”Financier” është një degë me shumë vlerë. Ju merrni profesionin e “Financierit” dhe aftësoheni në programin e kontabilitetit online “Alpha Bussiness”. Në përfundim të kësaj dege, ju do të pajiseni me dy çertifikata profesionale. Çertifikata e parë ju jep titullin e “Financierit” dhe çertifikata e dytë dëshmon përgatitjen tuaj në progamin “Alpha Business”. Ju do të aftësoheni në anën ekonomike mbi mbajtjen e financave te një kompanie, aftësitë ekonomike tuajat do të rriten, ju do të dini si të hartoni një plan biznesi, si të realizoni një aplikim kredie të suksesshem, do të aftësoheni të mbani vete financat e biznesit tuaj, të deklaroni blerjet, shitjet, sigurimet, të plotësoni faturat, flet-shoqerimi dhe një nga më të rëndësishmet; të aftësoheni në programin kompjuterik “Alpha”, etj.
Ju do të zhvilloni oratorinë tuaj, do të aftësoheni si të menaxhoni burimet njerëzore brenda kompanisë por dhe të bëheni më social në biznesin tuaj.Por një nga pikat më të rëndësishmë është se çfarë do të mësoni në ciklet e leksioneve, ju do i vini në praktikë ndërmjet praktikës financiare që do të realizohet nga akademia. Gjatë deges preken të gjitha zërat duke filluar që nga hapja e një ndërmarrje biznesi në qendrën kombëtare të biznesit, deri tek mbyllja e vitit ushtrimor, bilancit të ndërmarrjes, etj.
Pjesëmarrësit do te përgatiten per mbajtjen e kontabilitetit për biznesin e vogël të mesëm dhe biznesin e madh. Gjatë degës do punohet edhe me dokumenta financiare.[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” count=”3k” fs=”67px” text_color=”rgba(0, 0, 0, 0.55)” bottom_label=”studentë” counter_color=”rgb(0, 0, 0)” fw=”300″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” count=”2″ fs=”67px” text_color=”rgba(0, 0, 0, 0.55)” bottom_label=”çertifikata” counter_color=”rgb(0, 0, 0)” fw=”300″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter style=”`{`object Object`}`” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” count=”4k” fs=”67px” text_color=”rgba(0, 0, 0, 0.55)” bottom_label=”Downloads” counter_color=”rgb(0, 0, 0)” fw=”300″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_content_animation=”yes” ca_direction=”backward” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1576251274052{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 60px !important;}” ca_duration=”1200″ ca_delay=”200″ ca_init_translate_x=”35″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_rotate_z=”0″][vc_column offset=”vc_col-md-4″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”sm” i_size=”sm” position=”iconbox-side” i_icon_linea=”icon-ion-ios-trending-up” i_color=”rgb(221, 106, 157)”]

Marrëdhëniet me shtetin. përpilime dhe deklarime Online të Librave te Blerjeve, Librave te Shitjeve. Llogaritja e T.V.SH-së ’’FDP-të’’. Veprime Doganore, Listë Pagesa‘’ Sigurimet’’. Tatimi mbi të ardhurat personale ”TAPI”. Tatimi në Burim i qerasë, tatim-Fitimi, deklarimi punonjësve tek tatimet, zyra e Punës. Deklarimi i Aktivitetit te ISHP-ja. Rregjistri i Aksidenteve në Punë. Kontrata Pune. Libreza Pune. Libreza Shëndetesore. Leje Qëndrimi dhe Leje Pune për të Huajt. Hartime Statuti, Akte Themelimi, Vendime Ortakësh, Kontrata Qëraje, veprime Blerje, Shitje, Arka, Banka, Amortizime, veprime Magazine: Flet Hyreje – Flet Dalje, Stoku, etj.

[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-4″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”sm” i_size=”sm” position=”iconbox-side” i_icon_linea=”icon-ion-ios-trending-up” i_color=”rgb(221, 106, 157)”]

Përgatitje për Pasqyrat Financiare Vjetore (Bilanci), Cash Flow, pasqyra e kapitalit, analiza dhe Raportet Financiare. Më pas realizohet dhe programi “Alpha business” e cila do ju praktikoj për të gjithë pjesën teorike. Akademia Profesionale Elita ndërmjet zyrës së karrierës do të ndihmojë studentët dhe do i orjentoj si gjatë kohës së shkollës por dhe pas mbarimit të saj.

Ne do të realizojmë dhe lidhjen e studenteve me biznese të ndryshme shqiptare e të huaja, ku studentët mund të punësohen në këto kompani.

[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-4″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”sm” i_size=”sm” position=”iconbox-side” i_icon_linea=”icon-basic_paperplane” i_color=”rgb(221, 106, 157)”]

Në këtë trajnim pjesmarrësit do kualifikohen edhe për hartimin e plan bizneseve, në mënyrë të vazhdueshme zyra e karrierës pranë akademisë do t’i ofroj bizneseve per t’i punësuar studentët tanë. Zyra e karrierës do të luaj dhe rolin e zyrës së punës ndërlidhëse. Akademia në mënyrë të vazhdueshme dhe pas ciklit të studimeve që ju do të realizoni pranë nesh, do të kryej konferenca biznesi ku do të ftoj dhe do të ketë në epiqendër të saj studentët e akademisë, promovimin e tyre, dhënien e mundësisë studentëve dhe ish-studentëve për t’u bërë pjesë e strukturave të ndryshme ekonomike dhe të biznesit, në privat por dhe shtet. 

[/ld_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2772″ img_size=”1200×200″ style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1542966980235{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column width=”2/3″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-sm-offset-2″ ca_init_translate_y=”50″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Pse ju duhet t’a ndiqni këtë trajnim 12 javor për “Financier”[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_translate_z=”0″ ca_init_rotate_z=”0″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_world” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Çfarë titulli marr pas diplomimit dhe marr ndonjë profesion pas realizimit të kësaj shkollë?  Ju merni titullin “FINANCIER”, ky titull është i njohur nga shteti, ju merrni një profesion me vlerë, bëheni “FINANCIER” i njohur nga shteti. Njëkohësisht merrni dhe një dëshmi të dytë për përdorimin e programit të kontabilitetit “Alpha Business”.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_pencil_ruler” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Cfarë duhet të kem mbaruar unë që të vazhdoj këtë degë pranë Akademisë suaj?
Ne jemi shkolle profesionale ku ju specializojmë ju dhe ju japim një profesion përkatës dhe si rrjedhoj për ne nuk ka rëndësi se çfarë shkolle keni mbaruar ju ose çfarë profesioni keni. Çertifikatat tona janë të njohura nga shteti.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_compress” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Akademia më jep mua mundësi punësimi?
Po akademia që ju do të vazhdoni ndërmjet zyrës së karrieres ju jep mundësi të ndryshme punësimi dhe realizon ndërlidhje të punëdhënësve, kompanive të ndryshme dhe studentëve tanë.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-ecommerce_creditcard” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.3184713375796178%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Mund të më quhet dhe si praktikë pune kjo degë?
Po kjo degë është e ndare ne dy pjese, gjysma e perjudhes per tju aftesuar ne anen teorike dhe gjysma e deges do te jete totalisht praktike , kështu që ju mund t’a rendisni edhe në praktikat më frytëdhënëse dhe efektive të punës suaj.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_translate_z=”0″ ca_init_rotate_z=”0″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_circle_downright” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)”]Për çfarë aftësohem unë pas mbarimit të kësaj dege?
Ju do të aftësoheni në anën ekonomike dhe financiare te një kompanie, por ju do të aftësoheni dhe mbi ligjet që kanë lidhje me tatimet, taksat, dhe financen ne pergjithesi , hartimin e plan bizneseve, aplikimeve per kredi, etj. Ju do të aftësoheni të mbani vete financat e biznesit tuaj, të deklaroni blerjet, shitjet, sigurimet, të plotësoni faturat, flet-shoqerimi, dhe nje nga me te rendesishmet te aftesoheni ne programin kompjuterik “Alpha”, etj. Mbas mbarimit te kesaj dege ju do te pergatiteni plotesisht per te qene nje financier praktik.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_move_bottom” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Çfarë mundësish të tjera më jep mua akademia Elita?
Akademia ju jep shumë mundësi thjesht ju duhet të dini t’i shfrytëzoni ato, akademia ju jep mundësinë të njiheni me biznesmenë të rëndësishëm të botës së biznesit dhe me personalitete të ndryshme që nuk do kishit mundësinë në vend tjetër, akademia ju jep mundësinë e praktikimit të atyre çfarë mesoni dhe orjentimin tuaj në tregun e punës. Pranë akademisë mundësitë do të jenë të shumta. Gjithashtu mund të njihni e takoni personalitete, Politikanë dhe njerëz me rëndësi publike ku mund të shkëmbeni ide dhe sygjerime. [/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_anticlockwise_dashed” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Ka personalitete të ftuara tek shkolla, kush do të jetë dhe ku konsiston rëndësia e vizitës së tyre?
Po ne ftojmë personalitete nga fusha ekonomike dhe financiare por dhe deputet, funksionar të lartë të shtetit, zv.ministra, ministra dhe personalitete ku ju japin ju mendime edhe udhëzime si ju të bëheni lider në fushën tuaj.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_diagonal” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.3184713375796178%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Kjo shkollë më afron më shumë në anën praktike me tregun e punës?
Po shkolla ju afron shumë në anën praktike me tregun e punës, ju merrni një zanat drejtpersëdrejti dhe nuk mësoni me teorira të panevojshme dhe të lodhshme që nuk do ju hyn kurrë në punë, por ju do të përgatiteni ndërmjet programeve më të mira evropiane për t’u përshtatur dhe për t’u bërë pjesë e tregut real të punës e biznesit.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_translate_z=”0″ ca_init_rotate_z=”0″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_anticlockwise” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)”]Si mund të bëhem pjesë e kësaj shkolle?
Ju duhet të plotesoni formularin e aplikimit online , ose te vini prane zyres sone te regjistrimit. Per cdo info shtese ju mund te na kontaktoni ne telefon, fb, whatsap ose email Telefon/whatsapp/sms: 00355672425255
FB: Akademia Profesionale Elita / Email : info@akademiaelita.com[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_slide_right1″ hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Si zhvillohet mësimi, sa herë në javë?
Mësimi por dhe praktika zhvillohet vetëm një herë në javë, përkatësisht çdo të shtunë në klas ose online kështu që kjo shkollë duke qenë se është part-time vetëm 1 herë në javë, i njëjtë me programet e masterit, ju dhe nëse keni angazhime të tjera keni mundësi për t’a ndjekur.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_translate_z=”0″ ca_init_rotate_z=”0″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_fit_horizontal” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)”]Çfarë pedagogësh do më japin mësim?
Pedagogët jane nga më të përgatiturit dhe lidera në fushën e tyre, me grada shkencore por dhe profesionist në fushën përkatëse.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_keyboard_alt” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff” animation_delay=”300″]Sa zgjat kjo shkollë Dhe ku zhvillohet mësimi?
Shkolla zgjat vetëm 3 muaj. Një pjesë e mësimit do të zhvillohet në qëndrën e konferencave të hotel “Semitronix” dhe një pjesë e leksioneve vetëm online.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1579194018831{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 55px !important;}”][vc_column parallax=”yes” scale_from_x=”1″ scale_from_y=”1″ scale_from_z=”1″ from_opacity=”1″ scale_to_x=”1″ scale_to_y=”1″ scale_to_z=”1″ to_opacity=”1″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-7 vc_col-md-6″ ca_init_translate_y=”0″ ca_init_translate_x=”-32″ translate_from_y=”-50″ translate_to_y=”166″][ld_fancy_heading tag=”h6″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” title=”About Ave Agency” color=”rgb(249, 184, 81)” fs=”12px” fw=”600″ ls=”0.2em”]ÇERTIFIKIMI[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”15px”][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” title=”Ultimate experiences with story, emotion and purpose” color=”rgb(24, 27, 49)” fw=”700″ fs=”33px” lh=”1.3em” margin=”right_all:22%25″]Në këtë degë ju pajiseni me dy dëshmi; 

  • Çerfitikata profesionale e profesionit të financierit
  • Çerfitikata e programit “Alpha WEB”

[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”0.25″ ca_init_scale_y=”0.25″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-5 vc_col-md-6″ ca_start_delay=”800″ ca_delay=”100″ ca_duration=”1200″][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center” css=”.vc_custom_1536585637942{margin-top: 12vw !important;}”][ld_icon_box i_type=”animated” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-semibold” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_elaboration_document_pencil” css=”.vc_custom_1579193702919{padding-top: 20px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;}” i_color=”rgb(254, 104, 139)” h_color=”rgb(254, 104, 139)” fill_color=”rgb(252, 215, 224)” icon_mb=”5″ el_class=”d-inline-flex”]PROFESIONI FINANCIER[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1536586055471{margin-top: -16vw !important;margin-left: 10% !important;}”][ld_icon_box i_type=”animated” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-semibold” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_display” css=”.vc_custom_1579193725981{padding-top: 20px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 50px !important;}” i_color=”rgb(61, 89, 232)” h_color=”rgb(61, 89, 232)” fill_color=”rgb(221, 225, 248)” el_class=”d-inline-flex” icon_mb=”5″]ALPHA WEB[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1532608358275{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” ca_duration=”1200″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”38″][vc_column][ld_fancy_heading tag=”h2″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”36px” lh=”1.222em” duration=”1200″ delay=”150″ ca_init_translate_y=”61″]DEGA profesionale “FINANCIER” ;[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”35px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-5″][ld_milestone title=”e degës” date=”kohëzgjatja” primary_color=”rgb(255, 176, 159)”]Kjo degë zgjat 12 javë dhe leksionet janë një pjesë në sallë tek hotel “Semitronix” Prishtinë dhe një pjesë vetëm online. [/ld_milestone][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-5″][ld_milestone title=”online dhe në sallë” date=”Leksionet” primary_color=”rgb(255, 176, 159)”]Leksionet zhvillohen në sallat e konferencave të hotel “Semitronix” Prishtinë. Ju i ndiqni nga çdo vend që jetoni, njësoj si në sallë, madje edhe nëse nuk keni mundësi ditën e shtunë, mund t’a ndiqni leksionin online edhe ditë të tjera.[/ld_milestone][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-5″][ld_milestone title=”e “FINANCIER“” date=”Tarifa” primary_color=”rgb(255, 176, 159)”]Tarifa jonë e studimeve është më e lira në Shqipëri, Kosovë e në rajon. Kjo degë kushton 395 euro por për të gjithë qytetarët e Kosovës të cilët do të aplikojnë deri në datën 09 Maj 2020 me formularin e mëposhtëm dhe nëse PËRZGJIDHEN, në bazë të projektit “Europa +”, “Olimp Foundations” në bashkëpunim me Akademinë Elita do të mbulojnë 296 euro të kostos totale dhe individi do të paguajë vetëm 99 euro në total për gjithë degën[/ld_milestone][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-5″][ld_milestone title=”si mundet ta realizoni” date=”Regjistrimi” primary_color=”rgb(255, 176, 159)”]Mosha e lejuar e regjistrimit është 18-65. Të gjithë individët do të regjistrohen online duke plotësuar formularin. Nuk ka rëndësi nëse keni mbaruar apo jo një universitet, ky është arsim profesional në të cilin merrni profesionin përkatës. INDIVIDËT TË CILËT MBAROJNË KËTË DEGË ÇERTIFIKOHEN SI “FINANCIER” me çertifikat te njohur nga shteti , tashmë të njohur edhe nga Bashkimi Evropian.[/ld_milestone][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” overlay_bg=”linear-gradient(244deg, rgba(29, 225, 209, 0.6) 0%, rgb(137,135,226) 100%)” css=”.vc_custom_1576251427328{background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/17103497_1328354893916817_8008077037782036510_n.jpg?id=7656) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”2/3″][ld_spacer height=”35px”][ld_fancy_heading enable_txt_rotator=”yes” items=”%5B%7B%22word%22%3A%22mund%C3%ABsi%20e%20shk%C3%ABlqyer%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%2C%7B%22word%22%3A%22super%20ofert%C3%AB%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%2C%7B%22word%22%3A%22%C3%ABsht%C3%AB%20momenti%20juaj%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%5D” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]APLIKO TANI[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”35px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_counter size=”lg” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” label=”Mënyra” count=”1″ text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_fancy_heading tag=”h4″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]Pasi të klikoni, selektoni degën dhe më pas plotësoni formularin e aplikimit online[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”FORMULARI ONLINE” transformation=”text-uppercase” shape=”semi-round” size=”btn-sm” i_type=”linea” i_position=”left” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_size=”btn-icon-xlg” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fregjistrimi-elita%2F|title:Regjistrimi-Elita||” i_icon_linea=”icon-basic_sheet_pen” color=”rgb(181, 108, 11)” hover_color=”#ff8989″ i_color=”rgb(255, 255, 255)” i_size=”40px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_counter size=”lg” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” label=”Mënyra” count=”2″ text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_fancy_heading tag=”h4″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]Shkarko formularin, plotësoje dhe dergoje tek; aplikim@akademiaelita.com[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”SHKARKO FORMULARIN” transformation=”text-uppercase” shape=”semi-round” size=”btn-sm” i_type=”linea” i_position=”left” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_size=”btn-icon-xlg” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2FFORMULAR-APLIKIMI-AKADEMIA-ELITA-99E.doc|title:shkarko%20formularin%20e%20aplikimit||” i_icon_linea=”icon-md-download” color=”rgba(148, 169, 255, 0.86)” hover_color=”#ff8989″ i_color=”rgb(255, 255, 255)” i_size=”40px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”30px” color=”rgb(201, 195, 195)”]Dega fillon në datën 09 Maj 2020[/ld_fancy_heading][ld_countdown month=”5″ day=”9″ year=”2020″ day_label=”Ditë” hours_label=”Orë” min_label=”Minuta” sec_label=”Sekonda” primary_color=”rgb(212, 212, 212)”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ld_price_table style=”s4″ featured=”yes” title=”Dega “FINANCIER“” price=”99 euro”]

  • Dega kushton 395 euro, por studenti pagon vetën 99 euro në total, pjesa tjetër mundësohet nga “Olimp Foundations”
  • Leksionet në sallë tek hotel “Semitronix” Prishtinë
  • Njihet në vendet e Bashkimit Evropian
  • Asnjë kosto shtesë

[/ld_price_table][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1542966980235{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column width=”2/3″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-sm-offset-2″ ca_init_translate_y=”50″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”45px”]Në rastin e degës së “FINANCIERIT”[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_rotate_x=”0″ ca_init_rotate_y=”0″ ca_init_translate_z=”0″ ca_init_rotate_z=”0″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_circle_left” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Ju mund te jeni nje individ qe keni mbaruar per nje dege te cfare-dollojshme por doni te pergatiteni ne fushen e mbajtjes se financave dhe llogarive skeni pse te vazhdoni nje universitet te dyte por mund te vazhdoni nje specializim prane akademise sone ne fushen e financierit dhe te pergatiteni si FINANCIER dhe te kurseni kohe dhe para.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_shrink_diagonal2″ hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Por dhe nese skeni patur kohe ose mundesi per te vazhduar nje univeristet sepse jeni I ngarkuar me punet tuaja ju mund te merrni nje profesion qe ju duhet ne te gjithe aktivitetin tuaj. Ne te njejten kohe prane Akademise ju do mesoni dhe programin kompjuterik “Alpha” per te mbajtur llogarit e biznesit tuaj. Kjo degë ju aftëson dhe ju shërben në çdo biznes që do realizoni.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_glide_horizontal” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Nese jeni menaxher i nje biznesi ose keni biznesin tuaj duhet te jeni nga personat me te interesuar per te vazhduar kete dege sepse do te pergatiteni per ti dal perball cdo ceshtjeje ekonomike te biznesit tuaj.[/ld_icon_box][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_circle_right” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Nëse dëshironi të hapni zyrën tuaj financiare për të mbajtur financat e bizneseve të tjera dhe ju duhet praktikisht të orjentoheni për ta bërë këtë ëndërr realitet, duhet të aplikoni dhe mund të fitoni mundësinë të përgatiteni dhe të merrni këtë përgatitje.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″ offset=”vc_col-md-offset-0 vc_col-md-6 vc_col-sm-offset-1″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_anticlockwise_dashed” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Nese keni mbaruar per ekonomik  por nuk keni patur kurre mundesine e praktikes ose te realizimit te lendeve ekonomike ne menyre praktike atehere ju duhet te beheni pjese qe te aftesoheni ne venien ne praktik te zanatit tuaj.[/ld_icon_box][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-arrows_anticlockwise_dashed” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131, 11, 176) 0.6369426751592356%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”#ffffff”]Shtetet me ekonomi të dobët do jetë ndër më të prekurat mbas koronavirusit dhe jo të gjitha bizneset do i rezistojnë këtyre vështirësive, prandaj ju duhet të jeni ndryshimi, por ky ndryshim fillon vetëm nga vetja juaj, rrisni kapacitet tuaja financiare dhe menaxhoni me sukses këtë krizë ekonomike.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”5″ css=”.vc_custom_1532682095764{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][ld_fancy_heading tag=”h2″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” color=”rgb(116, 126, 128)” ls=”0.175em”]Krahas pedagogëve të brendshëm, dega do ketë edhe të ftuar të cilët janë persona të rëndësishëm të cilët kanë bërë arritje në jetën e tyre[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”45px”]Pedagogët e degës[/ld_fancy_heading][ld_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”40″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8020″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Dritan Broka[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Themelues/Pedagog/Drejtues në disa biznese[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element img_size=”300×150″ enable_effects=”yes” image=”3200″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Olti Visha[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Financier/Kontabël i miratuar[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”36″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7737″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Erindi Bejko[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR.Pedagog/Drejtor i EC-Bashkia Tiranë[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7631″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Enkeleda Tupa[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Drej.Marr.Publikun-Raiffeisen Bank[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”400″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”35″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7713″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Erion Kristo[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR.Pedagog/Publicist/Aktivist[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7726″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Zamira Cavo[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Prof.DR/Rektore e MB[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”600″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”36″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7727″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Nora Malaj[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR/Pedagoge/Ish zv-Ministre Arsimit[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8149″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Arbër Çepani[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Sipërmarrës i suksesshëm[/ld_fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1542966980235{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column width=”2/3″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-sm-offset-2″ ca_init_translate_y=”50″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Akademia Elita është cilësuar si akademia profesionale më e mirë në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p”]Ne jemi të apasionuar për të ndërtuar një arsim cilësor dhe ja kemi arritur.[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”40px”][ld_button style=”btn-solid” title=”Më shumë rreth Akademisë Elita” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|||” color=”rgb(255, 137, 137)”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Të gjithë degës e Akademisë Profesionale Elita janë të licensuara.

Akademia jonë është e përbërë nga tre departamente kryesore, përkatësisht “Elita e Biznesit” e cila konsiston në përgatitjen e menaxherëve të biznesit, financiereve, etj. Departamenti “Lidershipit” ku konsiston në përgatitjen e politikanëve dhe liderave të rinj në politikë,shoqëri civile si edhe në administraten publike dhe departamenti i “Elitës Juridike” ku konsiston në përgatitjen e pjesmarrësve në fushën e ligjit.

Kjo lloj shkolle është unike në llojin e vetë në rajon.

Në shkollën tonë profesionale degën Financier mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar një Universitet ose janë në vazhdim të tij dhe kërkojnë të marrin një profesion shtesë siç është ai i “Financierit” ose nëse kanë mbaruar një shkollë të lartë për ekonomi ose financë dhe duan të marrin bazat praktike të një Financieri të suksesshëm ose të zhvillohen e praktikohen më shumë në këtë fushë. Duke qënë se akademia është arsim profesional në këtë degë mund të marrin pjesë dhe individët të cilët nuk kanë një arsimim tjetër por të cilët janë mbi 18 vjec.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rev_slider_vc alias=”home_slider”][/vc_column][/vc_row]