Fillimi

[vc_row full_height=”yes” content_placement=”middle” fade_scroll=”yes” enable_loading_bg=”yes” enable_slideshow_bg=”yes” slideshow_effect=”scale” slideshow_images=”9513,8376,7677,8017,7736,7675,7659,7634″ bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” enable_row_dividers=”yes” css=”.vc_custom_1616635408105{padding-top: 150px !important;padding-bottom: 150px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” overlay_bg=”rgba(44, 21, 10, 0.48)” row_svg_divider=”bottom_shape_type:3|bottom_shape_color:%23f8f8f4|bottom_shape_height:36″][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-7″ ca_duration=”1800″ ca_delay=”200″ ca_init_translate_y=”70″ responsive_align=”text-md-left” css=”.vc_custom_1575370943792{margin-bottom: 35px !important;}”][ld_fancy_heading ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” highlight_color=”rgb(255, 169, 0)” fs=”50px” lh=”1.24em” ls=”-0.02em” minfontsize=”42″ compressor=”1.15″]Akademia Elita, vlerësuar nga qindra personalitete dhe nga institucione të ndryshme si arsimi profesional më i mirë në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.7)” fs=”20px” lh=”1.6em” padding=”right_large:26%25″ margin=”bottom_small:2em” fw=”600″]Që nga 2014, kënaqësi ti shërbesh më shumë se 12000+ studentëve të cilët kanë qenë të niveleve më të larta në biznes, politikë, etj…[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”Log in” shape=”circle” size=”btn-lg” i_type=”linea” i_add_icon=”true” i_icon_linea=”icon-ion-ios-arrow-forward” color=”rgb(253, 172, 43)” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” text_color=”rgb(0, 0, 0)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”17px” lh=”1.15em” css=”.vc_custom_1616634370303{padding-right: 2em !important;padding-left: 2em !important;}” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fhyr%2F|title:Hyr%20n%C3%AB%20panel”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”0.5″ ca_init_scale_y=”0.5″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-5″ responsive_align=”text-md-right” ca_duration=”1800″ ca_start_delay=”750″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”45″ css=”.vc_custom_1575370950104{margin-bottom: 35px !important;}”][ld_button style=”btn-naked” title=”Elita” link_type=”lightbox” i_type=”linea” i_position=”top” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_style=”btn-icon-bordered” i_shape_bw=”btn-icon-border-thickest” i_shape_size=”btn-icon-custom-size” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F470398471|title:Vler%C3%ABsime” i_icon_linea=”icon-ion-ios-play” i_size=”28px” i_shape_custom_size=”88px” color=”rgb(255, 232, 191)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”17px” i_margin_bottom=”20px” hover_color=”rgb(255, 255, 255)”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9861″ img_size=”1200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_single_image image=”12159″ img_size=”1200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” link=”https://www.instagram.com/kalaja_e_tiranes/”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom” enable_gradient=”yes” css=”.vc_custom_1576244069647{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}” gradient_bg=”linear-gradient(90deg, #7a263f 0%, rgb(45, 53, 68) 100%)”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-6″ ca_duration=”1800″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”35″][ld_fancy_heading tag=”h6″ color=”rgba(255, 255, 255, 0.6)”]NXITO/REGJISTROHU TANI[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ color=”rgb(255, 255, 255)”]PËRFITONI NGA OFERTA…[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-6″ responsive_align=”text-md-right” el_id=”carousel-nav-container” css=”.vc_custom_1575460984953{margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1575458684140{padding-top: 20px !important;}”][ld_carousel columns=”md:2.8|sm:2|xs:1.1|spacing_xs:10px” inactiv_opacity=”1″ enable_item_animation=”yes” cellalign=”left” prevnextbuttons=”yes” navappend=”custom_id” fullwidthside=”yes” navarrow=”6″ navsize=”carousel-nav-xl” navfill=”carousel-nav-bordered” navshape=”carousel-nav-circle” navhalign=”carousel-nav-right” pf_init_scale_x=”1″ pf_init_scale_y=”1″ pf_init_scale_z=”1″ pf_init_opacity=”0″ pf_an_scale_x=”1″ pf_an_scale_y=”1″ pf_an_scale_z=”1″ pf_an_opacity=”1″ pf_duration=”1800″ pf_delay=”180″ pf_init_translate_x=”35″ navappend_id=”#carousel-nav-container” nav_arrow_color=”rgb(255, 255, 255)” nav_arrow_color_hover=”rgb(0, 0, 0)” nav_border_color=”rgba(255, 255, 255, 0.1)” nav_border_hcolor=”rgb(255, 255, 255)” nav_bg_hcolor=”rgb(255, 255, 255)”][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” show_button=”yes” ib_style=”btn-default” ib_title=”Më shumë” ib_i_type=”linea” ib_i_add_icon=”true” image=”10431″ cb_height=”370px” ib_i_icon_linea=”icon-arrows_slim_right” ib_i_size=”20px” img_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Finfluenca-dhe-komunikimi-per-menaxhim-e-lidership%2F|title:Influenca%20dhe%20komunikimi%20p%C3%ABr%20Menaxhim%20e%20Lidership” ib_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Finfluenca-dhe-komunikimi-per-menaxhim-e-lidership%2F|title:Dega%20Influenca%20dhe%20komunikimi%20per%20menaxhim%20e%20lidership” title=”Influenca dhe komunikimi për Menaxhim e Lidership” info=”Degë Profesionale”][/ld_content_box][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”0″ equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1603232807813{padding-top: 55px !important;background-color: #f7f9fb !important;}” el_id=”services”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1.25″ ca_init_scale_y=”1.25″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-6″ responsive_css=”padding_top_medium:0px|padding_right_medium:10vw|padding_bottom_medium:0px|padding_left_medium:10vw” css=”.vc_custom_1545209792415{padding-top: 60px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 60px !important;padding-left: 15px !important;}” ca_duration=”1600″ ca_delay=”160″ ca_init_translate_y=”46″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.2em” margin=”bottom_small:1.5em”]”Gjithçka dhe çdo gjë e mirë është e mundur për tu arrirë por thjesht do përkushtim dhe punë”…[/ld_fancy_heading][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-normal” alignment=”text-left” i_size=”lg” position=”iconbox-side” title=”Nga Dritan Broka” custom_heading_size=”20px” css=”.vc_custom_1571313184989{margin-bottom: 2.5em !important;}” i_icon_animated=”animated-ecommerce_basket_plus” i_color=”rgb(39, 174, 96)”]Themelues dhe drejtues i Akademisë Profesionale Elita[/ld_icon_box][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ebebeb”][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-normal” alignment=”text-left” i_size=”lg” position=”iconbox-side” title=”PRESIDENT NDERI” custom_heading_size=”20px” css=”.vc_custom_1571313336157{margin-bottom: 2.5em !important;}” i_icon_animated=”animated-basic_laptop” i_color=”rgb(39, 174, 96)”]President Nderi i Akademisë Elita është ish-Ambasadori i BE në Shqipëri, z.Ettore Sequi.[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6″ css=”.vc_custom_1571313030131{background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/03/45558000_2027962977289335_4872072095829327872_o-e1571313013452.jpg?id=4184) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image image=”4298″ img_size=”full” alignment=”center” invisible=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”0″ equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1545203367366{background-color: #242424 !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-6″ css=”.vc_custom_1571312644788{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][ld_images_group_container][ld_images_group_element image=”4180″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1.25″ ca_init_scale_y=”1.25″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-6″ responsive_css=”padding_top_medium:0px|padding_right_medium:10vw|padding_bottom_medium:0px|padding_left_medium:10vw” css=”.vc_custom_1545209818740{padding-top: 60px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 60px !important;padding-left: 15px !important;}” ca_duration=”1600″ ca_delay=”160″ ca_init_translate_y=”45″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Merr profesion, krijo rrjetin elitar, praktikohu dhe mundësi për karrierë të suksesshme…[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:3em”]Akademia Elita – është vlerësuar nga një sër personalitetesh, gjithashtu dhe titulluar si arsimi më i mirë profesional në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”Zbulo vlerësimet” shape=”semi-round” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fvleresime%2F|title:Vler%C3%ABsime||” fs=”15px” css=”.vc_custom_1593208251485{padding-right: 0.75em !important;padding-left: 0.75em !important;}” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1545731796707{margin-bottom: 50px !important;border-bottom-width: 1px !important;padding-top: 18px !important;padding-bottom: 13px !important;border-bottom-color: #efefef !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][vc_row_inner content_placement=”middle” gap=”5″][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-4″][ld_fancy_heading tag=”p” enable_bg=”yes” fh_border_radius=”round” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(90, 91, 103)” fs=”14px” padding=”top_small:8px|right_small:25px|bottom_small:8px|left_small:25px” fh_bg=”rgb(243, 246, 249)”]AKADEMIA ELITA[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-8″][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”15px”]Themeluar me idealizëm, rritur me pasion për arsimim cilësor[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”top” responsive_css=”padding_right_medium:7%25|padding_left_medium:7%25″ css=”.vc_custom_1546272026497{margin-top: 100px !important;}”][vc_column width=”1/2″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_image_shadow=”yes” shadow_style=”1″ enable_roudness=”yes” image_roudness=”6″ enable_shadow=”yes” image=”4182″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][/vc_column][vc_column width=”1/2″ responsive_css=”padding_left_medium:15%25″ css=”.vc_custom_1546272055953{padding-top: 7% !important;}”][ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ pagenationdots=”yes” wraparound=”yes” autoplay=”yes” align_dots=”carousel-dots-left” size_dots=”carousel-dots-sm” dots_bottom_offset=”-50px” dots_left_offset=”23px” dots_style=”carousel-dots-style4″ dots_bg_color=”rgba(134, 147, 158, 0.2)” controllingcarousels=”#img-carousel-1, #img-carousel-2″ dots_bg_hcolor=”rgb(39, 174, 96)”][vc_row_inner gap=”0″][vc_column_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Merrni profesion të rëndësishëm që ju shërben për punësim[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Akademia do ju shërbej për punësim lehtësisht, tashmë që njihen dhe nga BE, ju mund të punësoheni edhe në vendet e Bashkimit Evropian[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Më shumë” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Elita||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner gap=”0″][vc_column_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Arsim që ju shërben të gjithëve pavarësisht nëse keni mbaruar[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Elita ju shërben edhe atyre që kanë mbaruar një shkollë të lartë por dhe atyre që nuk e kanë një të tillë. Tek ne merrni profesion.[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Na kontaktoni” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fkontakti%2F|title:Kontakti||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner gap=”0″][vc_column_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Të regjistruarit do të keni hapësira shtesë tek kjo faqe[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Pasi regjistroheni dhe kryeni pagesën, do tju shtohen hapësirat tek kjo faqje, nga ku do të keni cdo info për orarin, lëndët, pedagogët, mund të ndiqni online mësimin, mund të realizoni online dhe pagesën, etj.[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Shihni degët për regjistrim” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fdeget%2F|title:Deg%C3%ABt||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”0″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”0.75″ ca_init_scale_y=”0.75″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1572006201157{padding-top: 30px !important;padding-right: 3% !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 3% !important;}” ca_duration=”1600″ ca_delay=”160″ ca_init_translate_y=”0″][vc_column][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Europa” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005586245{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_color=”rgb(39, 174, 96)” i_icon_linea=”icon-basic_flag1″]Njihet në BE[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Online” title_mb=”0″ css=”.vc_custom_1572005420050{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_icon_linea=”icon-basic_elaboration_message_check”]Tashmë edhe online[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-basic_webpage_multiple” title=”Leksioni” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005451802{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Edhe në sallë[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Pagesa” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005478639{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_icon_linea=”icon-basic_sheet_pencil”]Online dhe cash[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-basic_magnifier” title=”Çertifikimi” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005505739{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Në fund të 5-muajve[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-ecommerce_bag_check” title=”Degët” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005558188{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Shtatë (7) degë[/ld_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1546073717788{margin-top: 70px !important;margin-bottom: 70px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 110px !important;background-color: #1d1e1f !important;}” el_id=”testimonials”][vc_column align=”text-center”][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Çfarë kanë thënë për Akademia Elita[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ wraparound=”yes” adaptiveheight=”yes” controllingcarousels=”#testi-avatars”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Shpresoj te kontributet për të përgatitur njerëz të lirë.”

— Për Elitën, nga Adi Krasta

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Ndërmarrje impresionuese! Urimet më të sinqerta shkollës politike dhe pjesëmarrësve për sfidat e përbashkëta të së ardhmes. Suksese!”

— Për Elitën, nga Olta Xhaçka

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Në emër të Ambasadës së Izraelit në Tiranë ju uroj sa më shumë suksese në krijimin e gjeneratës të biznesmenëve. Qëndroni në Shqipëri dhe bëjeni këtë vend që të zhvillohet.”

— Për Elitën nga TSACH SAAR

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Akademisë Elita i uroj suksese në rrugën e vështirë dhe të bukur të formimit professional të vetes. Për mua ishte eksperiencë që do ta përsërisja me dëshirë!”

— Për Elitën nga Eneda Tarifa

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Takimi i sotëm ishte domethënës sa i përket angazhimit të qytetarëve në betejën kundër arrogancës të të zgjedhurve të cilët tejkalojnë mandatin e popullit. Ju uroj suksese në rrugën tuaj!”

— Për Elitën nga Adriatik Lapaj

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“”Stay hungry, stay foolish”.  Besoni dhe luftoni gjithmonë për ëndrrat tuaja, sepse bota i përket atyre që ëndërrojnë. Shumë suksese.”

— Për Elitën nga Arbër Çepani

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][vc_column][ld_spacer height=”60px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10″][ld_carousel columns=”md:5|xs:3|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”0.3″ prevnextbuttons=”yes” groupcells=”no” wraparound=”yes” navarrow=”custom” navsize=”carousel-nav-xl” navhalign=”carousel-nav-center” navfloated=”carousel-nav-floated” navvalign=”carousel-nav-middle” el_id=”testi-avatars” prev=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1sZWZ0JTVDJTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRQ==” next=”#E-8_JTIwJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1yaWdodCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=” nav_arrow_color=”rgb(84, 84, 84)” nav_arrow_color_hover=”rgb(255, 255, 255)” prevoffset=”-10%” nextoffset=”-10%”][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8147″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023226343{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Adi Krasta[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023340647{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Olta Xhaçka[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8152″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023372953{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Tsach Saar[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8150″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023519019{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Eneda Tarifa[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8148″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023575949{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Adriatik Lapaj[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8149″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023722083{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Arbër Çepani[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” parallax=”enable_parallax” bg_position=”center center” enable_overlay=”yes” css=”.vc_custom_1546437799789{padding-top: 92px !important;padding-bottom: 45px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/01/opus-two-background.jpg?id=4222) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” overlay_bg=”rgba(36, 36, 36, 0.34)”][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-md-7″ responsive_align=”text-md-left” css=”.vc_custom_1531743285914{margin-bottom: 45px !important;}”][ld_fancy_heading tag=”h2″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” minfontsize=”35″ fs=”50px” lh=”1.2em” ca_init_translate_y=”84″ ca_init_rotate_z=”10″ color=”rgb(255, 255, 255)” el_class=”text-underline” fw=”300″ compressor=”0.5″ margin=”bottom_large:0px”]Është momenti të shftytëzosh kohën në maksimum.
Merr një profesion dhe praktikohu për të.[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-3″ ca_init_translate_y=”39″ responsive_align=”text-md-right”][ld_button style=”btn-solid” title=”Më shumë për Elitën” shape=”semi-round” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”16px” ls=”0.01em” css=”.vc_custom_1602968150006{margin-bottom: 25px !important;padding-right: 4em !important;padding-left: 4em !important;}” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Akademia%20Elita|target:_blank” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.7)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.56em” ls=”0.02em”]Nuk gjeni dot punë apo kërkoni të merrni një profesion tjetër?
Je në vendin e duhur, regjistrohu tani.[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]