Dega Menaxhim Biznesi 22-23

[vc_row content_placement=”middle” bg_position=”center center” bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” enable_row_dividers=”yes” css=”.vc_custom_1650734488749{padding-top: 140px !important;padding-bottom: 115px !important;background-image: url(https://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2022/04/Europe-780×439-1-e1650734370990.jpg?id=35460) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” overlay_bg=”rgba(36, 20, 13, 0.5)” row_svg_divider=”bottom_shape_type:8|bottom_shape_color:%23fcf8ef|bottom_shape_height:30″ el_id=”getinvolved”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-7″ ca_duration=”1800″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”50″ responsive_align=”text-md-left” css=”.vc_custom_1575371890448{margin-bottom: 35px !important;}”][ld_spacer height=”80px”][ld_fancy_heading ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgb(255, 232, 191)” highlight_color=”rgb(255, 169, 0)” fs=”32px” lh=”1.24em” ls=”-0.02em”]Dega profesionale Menaxhim Biznesi [/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h4″ color=”rgb(226, 234, 232)”]Përgatitu për tu ballafaquar me sfidat reale të tregut dhe të dërgoni biznesin tuaj drejtë suksesit të shumëpritur.

Leksionet e kësaj dege do ofrohen një pjesë në sallë, një pjesë online. Por ju mund ta ndiqni këtë degë edhe 100% online, kur të doni ju në çdo orë dhe në çdo ditë të javës të cilën do e kishit më të përshtatshme/[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”Regjistrohu tani” link_type=”local_scroll” shape=”circle” size=”btn-lg” i_type=”linea” i_add_icon=”true” i_icon_linea=”icon-ion-ios-arrow-forward” color=”rgb(255, 255, 255)” hover_color=”rgb(253, 172, 43)” text_color=”rgb(0, 0, 0)” htext_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”17px” lh=”1.15em” css=”.vc_custom_1650734267909{padding-right: 1em !important;padding-left: 1em !important;}” anchor_id=”#regjistrimi”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_text=”true” bottom_label=”SEZONI” count=”22-23″ fs=”59px” lh=”1.1em” text_fs=”26px” text_lh=”1.15em” text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)” start_delay=”750″ fw=”700″ text_fw=”700″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_text=”true” bottom_label=”Muaj” count=”5″ fs=”59px” lh=”1.1em” text_fs=”26px” text_lh=”1.15em” text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)” start_delay=”750″ fw=”700″ text_fw=”700″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_text=”true” bottom_label=”Euro” count=”295″ fs=”59px” lh=”1.1em” text_fs=”26px” text_lh=”1.15em” text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)” start_delay=”750″ fw=”700″ text_fw=”700″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-3 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4″ ca_duration=”1800″ ca_start_delay=”500″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”40″ css=”.vc_custom_1575371895934{margin-bottom: 35px !important;}”][ld_spacer height=”3px”][ld_button style=”btn-naked” title=”Akademia Elita” link_type=”lightbox” i_type=”linea” i_position=”top” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_style=”btn-icon-bordered” i_shape_bw=”btn-icon-border-thickest” i_shape_size=”btn-icon-custom-size” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F470398471″ i_icon_linea=”icon-ion-ios-play” i_size=”28px” i_shape_custom_size=”88px” color=”rgb(255, 232, 191)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”17px” i_margin_bottom=”20px” hover_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_button style=”btn-underlined” title=”Kurrikul e re Europiane” link_type=”local_scroll” anchor_id=”#regjistrimi” color=”#73ffea”][ld_button style=”btn-underlined” title=”DEGË PROFESIONALE” link_type=”local_scroll” anchor_id=”#regjistrimi” color=”#ff8989″][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1536672541963{margin-top: -90px !important;padding-bottom: 60px !important;}” ca_duration=”1200″ ca_init_translate_y=”50″ ca_init_rotate_x=”-85″ ca_init_translate_z=”-151″][vc_column enable_column_shadowbox=”yes” css=”.vc_custom_1531999849007{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 50px !important;background-image: url(http://cryptocurrency.liquid-themes.com/wp-content/uploads/2018/07/bg-5-min.jpg?id=49) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-radius: 5px !important;}” column_box_shadow=”%5B%7B%22x_offset%22%3A%220%22%2C%22y_offset%22%3A%2240px%22%2C%22blur_radius%22%3A%2290px%22%2C%22shadow_color%22%3A%22rgba(131%2C%200%2C%20255%2C%200.204)%22%7D%5D”][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner width=”1/2″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-5 vc_col-sm-offset-1″ responsive_align=”text-md-left”][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”21px” lh=”1.666em” ls=”-0.025em”]VLERËSUAR NGA “NORMAN ACADEMY”, NJË NGA AKADEMITË MË TË MIRA AMERIKANE

[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_counter bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” enable_blur=”true” count=”100″ fs=”70px” lh=”1.25em” fw=”600″ counter_color=”rgb(255, 255, 255)” start_delay=”500″ label=”VLERËSIMI”][ld_fancy_heading tag=”h6″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.695)” fs=”18px” lh=”1.5em” fw=”600″ ls=”0.3em”]ARSIMI PROFESIONAL MË I MIRË NË SHQIPËRI[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621873914144{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” margin=”bottom_large:0px” fs=”36px” lh=”1.111em”]Qëllimi[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(211, 169, 133)” fs=”14px” ls=”0.1em” fw=”400″]Dega profesionale e Menaxhimit te Biznesit[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][ld_fancy_heading tag=”h5″ use_custom_fonts_title=”true” use_theme_fonts=”” text_font=”font_family:Amiri%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” fs=”20px” lh=”28px” color=”rgb(115, 115, 115)”]Qëllimi i kësaj dege profesionale është rritja e kapaciteteve menaxheriale dhe lidershipit në sektorin privat dhe publik. Njohja e thelluar me konceptet dhe teknikat, strategjitë e menaxhimit bashkëkohor. Kualifikimi profesional dhe aftësimi i pjesëmarrësve për të qenë menaxherë apo administratorë të suksesshëm në kompani por edhe institucjone të tjera.

Ne do ju përgatisim në fushat më të rëndësishme për t’ju lancuar si një menaxher praktik i cili duhet të drejtoj dhe menaxhoj në mënyrën më të mirë dhe drejt suksesit sipërmarrjen përkatëse. Në përfundim ju do keni mbaruar shkollën profesionale të Menaxhimit të Biznesit dhe aftësitë tuaja s’do kenë të krahasuar.[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_spacer height=”35px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”36px” lh=”1.11em” fw=”700″ margin=”right_large:4%25″]Objektivat[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”15px”][ld_fancy_heading tag=”p”]

 • Të pajisë me njohuritë më të mira profesionale të Menaxhimit të një biznesi.
 • T’ju njohi me rrolin e Menaxherit të Biznesit dhe të merrni të gjitha njohuritë bazike për ta ushtruar në mënyrë sa më të suksesshme këtë profesion.
 • Hartimi dhe zbatimi i planeve të suksesshme të biznesit; vizioni, objektivat, motivimi, etj.
 • Komunikimi cilësor dhe efikas me klientët;furnitorët; mjetet, komunkimi, teknologjia.
 • Njohja me legjislacionin në fushën e biznesit.
 • Organizimi i punës dhe procedurave; kryerja e operacioneve financiare, tatimore dhe procedura të tjera teknike.
 • Delegimi dhe matja e performancës.
 • Të merrni njohuritë për realizimin e hartës tuaj të suksesit.
 • Të shkathtësoheni në të folurin në publik dhe të zhvilloni oratorinë tuaj duke larguar emocionet.
 • Njohja dhe zotërimi i të gjitha aspekteve të menaxhimit të një biznesi ose institucioni.
 • Lidershipi &optimizimi i performancës së ekipit.
 • Drejtimi i fushatave të suksesshme të marketingut të kompanisë.

[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”36px” lh=”1.11em” fw=”700″]Kjo degë profesionale është për;[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”15px”][ld_fancy_heading tag=”p”]

 • Individ të cilët do hapin një biznes të ri
 • Sipërmarrës,drejtues,administrator, pronar të bizneseve të ndryshme ( person fizik,shpk,sha etj)
 • Drejtues në sektor të ndryshëm të kompanive.
 • Nënpunës të Administratës Publike, drejtues, përgjegjës sektori.
 • Menaxherë të çdo niveli, sektori.
 • Të vetëpunësuarit.
 • Studentë të Programeve MSc & MA

[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_star” title=”Pas përfundimit të suksesshëm të kësaj dege, ju do pajiseni me çertifikatë profesionale:” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)”]Çertifikata e “Menaxherit të Biznesit”[/ld_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1650737060549{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”9861″ img_size=”1200×200″ style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom” css=”.vc_custom_1650733680843{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-8″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”40″][ld_fancy_heading tag=”h3″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” fs=”20px” lh=”1.8em”]“Ne nuk japim vetëm njohuri por ne ju udhëzojmë si t’i përdorni njohuritë pasi i keni përvetësuar ato. Këtu qëndron celësi ynë.”[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”20px”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-left” offset=”vc_col-md-4″ responsive_align=”text-md-right” ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”200″ ca_init_translate_y=”43″][ld_button style=”btn-solid” title=”REGJISTROHU TANI” transformation=”text-uppercase” link_type=”local_scroll” shape=”circle” enable_row_shadowbox=”yes” color=”rgb(79, 218, 145)” color2=”rgb(52, 219, 197)” hover_color=”rgb(52, 219, 197)” fs=”14px” css=”.vc_custom_1650733688640{padding-right: 0.75em !important;padding-left: 0.75em !important;}” ls=”0.1em” lh=”1.111em” button_box_shadow=”%5B%7B%22x_offset%22%3A%220%22%2C%22y_offset%22%3A%228px%22%2C%22blur_radius%22%3A%2215px%22%2C%22shadow_color%22%3A%22rgba(48%2C198%2C168%2C0.32)%22%7D%5D” hover_button_box_shadow=”%5B%7B%7D%5D” anchor_id=”#regjistrimi”][ld_spacer height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”h2″ color=”rgb(61, 53, 110)”]Pse duhet ta ndiqni këtë degë profesionale?[/ld_fancy_heading][ld_icon_box i_type=”fontawesome” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)” i_icon_fontawesome=”far fa-thumbs-up”]

 1. Ju merrni një profesion me shumë vlerë, profesionin e Menaxherit te Biznesit.
 2. Ju mund të filloni punë si Menaxher Biznesi në të gjitha llojet e bizneseve, shoqëri me përgjegjesi të kufuzara, shoqëri aksionere, etj.
 3. Me këtë profesion  ju mund të gjeni punë me rroge mbi 70’000 lekë/muaj në Shqipëri dhe mbi 2000 euro/muaj në BE.
 4. Ju rrisni aftësite tuaja në menaxhim për të dërguar cdo biznes drejt suksesit
 5. Nëse keni biznesin tuaj ju kualifikoheni për të rritur performancën e biznesit tuaj në treg
 6. Të hartoni dhe ekzekutoni plane të suksesshme biznesi.
 7. Të realizoni me suksesshmëri aplikime për kredi bankare ose për projekte të ndryshme.
 8. Zhvilloni oratorinë tuaj.
 9. Të hartoni dhe të interpretoni në anën ligjore aktet e kompanisë.
 10. Të përgatiteni në anën juridike për menaxhimin e një biznesi.
 11. Rritjen e kapaciteteve menaxheriale dhe të lidershipit.
 12. Rrisni afësitë tuaja për negocim.
 13. Të përgatiteni për operacionet financiare ato tatimore dhe për procedura të tjera teknike.
 14. Merrni bazat e Marketingut te suksesshem.
 15. Përgatiteni praktikisht në teknikat e ligjërimit.
 16. Mësoni se si krijohet e bëhet i suksesshëm një biznes.
 17. Qartësoni idetë dhe planet konkrete që keni për të hapur ose për të zhvilluar biznesin tuaj.
 18. Krijoni dhe rrisni rrjetin e njohjeve tuaja në biznes dhe bëhuni pjesë e elitës së biznesit në Shqipëri.
 19. Profesioni i Menaxherit të Biznesit është një ndër profesionet më të kërkuara në të gjithë botën, ai është një profesion universal i cili hap shumë mundësi punësimi, biznesi etj.
 20. Ju keni mundësi që në këtë cikël intensiv të profesionalizoheni dhe të merrni ketë profesion kaq shumë të vlerësuar në një kohë shumë të shpejtë.
 21. Ndryshe nga degët në Universitet të cilat janë për menaxhim ose administrim biznesi juve pranë Akademisë Elita do merrni të gjithë informacionin e nevojshëm duke hequr ujrat dhe materialet e panevojshme.
 22. Edhe nëse keni mbaruar një bachelor ose master, dega jonë profesionale përvec se do ju përgatisi në anën praktike do ju pasuroj dhe do ju japi shumë më shumë vlerë cv-së tuaj.

[/ld_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ld_images_group_container][ld_images_group_element img_size=”600×400″ image=”10399″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_images_group_container][ld_images_group_element img_size=”600×400″ image=”12292″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”sm” heading_weight=”font-weight-semibold” position=”iconbox-side” fill=”yes” border_radius=”iconbox-round” hover_fill=”yes” shadow=”iconbox-shadow” i_icon_animated=”animated-basic_elaboration_smartphone_heart” hover_fill_color=”linear-gradient(60deg, rgb(131,11,176) 0%, #ba00ff 100%)” i_color=”#830bb0″ i_color2=”#ba00ff” h_i_color=”#ffffff” fill_color=”rgb(255, 255, 255)”]Kjo është koha e duhur e cila ju duhet të merrni këto njohuri të çmuara dhe të menaxhoni biznesin drejt fitores në këto momente të vështira financiare. Vendet me ekonomi të dobët do jetë ndër më të prekurat mbas koronavirusit  dhe luftës në Ukrainë dhe jo të gjitha bizneset do i rezistojnë këtyre vështirësive prandaj ju duhet të jeni ndryshimi, por ky ndryshim fillon vetëm nga vetja juaj, rrisni kapacitet tuaja në menaxhimin e biznesit dhe menaxhoni me sukses këtë krizë financiare.

Mos harroni: Koha e krizave shërben për pasurimin e më të përgatiturve![/ld_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1545661118919{padding-top: 120px !important;padding-bottom: 90px !important;background-color: rgba(29,30,31,0.98) !important;*background-color: rgb(29,30,31) !important;}”][vc_column offset=”vc_col-md-5″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” enable_roudness=”yes” image_roudness=”6″ enable_reveal=”yes” reveal_direction=”tb” image=”35456″ label=”Çfarë do trajtohet në këtë degë profesionale;” reveal_color=”rgb(70, 70, 70)”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-6″][ld_fancy_heading tag=”h2″ color=”rgb(255, 255, 255)”]Çfarë do trajtohet në këtë degë profesionale;[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”25px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]1.Hyrje në biznes[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]2.Si të hapim dhe të menaxhojmë me sukses një biznes[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]3.Shoqëritë tregare nga ana ligjore[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]4.Efektiviteti Organizativ[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″] 5.Ndërtimi i Ekipeve të suksesshme[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]6.Dizenjimi i kompanise dhe punës[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″] 7.Menaxhimi i ndryshimit[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]8.Etika në vendin e punës[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″] 9.Menaxhimi nëpërmjet objektivave[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]10.Menaxhimi i Burimeve njerëzore[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]11.Përmbledhje mbi shitjet[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]18.Menaxheri vs Lideri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]17.Përmbledhje për sistemin financiar në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]16.Realizimi i kontratave[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]15.Celësi i suksesit[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]14.Harta e suksesit[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]13.Zhvillimi Oratorise dhe largimi emocioneve[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]12.Të folurit në publik[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]19.Përmbledhje Marketingu[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]20.Konceptet e shërbimit ndaj klientit[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]21.Modelet e suksesshmërisë në biznes[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]22.Koncesionet[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.8)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.25em” ls=”0.025em” margin=”bottom_large:16px” fw=”500″]23.Orë të hapura me të ftuar[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1537973108352{background-color: #0a0b4e !important;}”][vc_column parallax=”yes” scale_from_x=”1″ scale_from_y=”1″ scale_from_z=”1″ from_opacity=”1″ scale_to_x=”1″ scale_to_y=”1″ scale_to_z=”1″ to_opacity=”1″ parallax_trigger=”onCenter” enable_column_shadowbox=”yes” enable_transform=”” css=”.vc_custom_1537973176572{margin-top: -12% !important;padding-top: 70px !important;padding-bottom: 90px !important;background-image: url(http://freelancer.liquid-themes.com/wp-content/uploads/2018/09/column-bg-min.jpg?id=4021) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-radius: 4px !important;}” column_box_shadow=”%5B%7B%22x_offset%22%3A%220%22%2C%22y_offset%22%3A%2250px%22%2C%22blur_radius%22%3A%22100px%22%2C%22shadow_color%22%3A%22rgba(0%2C%200%2C%200%2C%200.2)%22%7D%5D” translate_from_y=”0″ rotate_from_y=”0″ translate_to_y=”-122″ rotate_from_x=”0″ translate_to_x=”0″ rotate_to_x=”-35″ translate_to_z=”0″][vc_row_inner content_placement=”middle” el_id=”about”][vc_column_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-5″ ca_init_translate_y=”18″ ca_init_rotate_z=”-1″ ca_start_delay=”1000″ ca_delay=”30″ ca_duration=”1200″ ca_init_translate_z=”-125″ ca_init_rotate_x=”-68″ css=”.vc_custom_1536239916828{padding-left: 15px !important;}”][ld_fancy_heading tag=”p” split_type=”words” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” fs=”13px” lh=”1.35em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Ofertë për ata të cilët kërkojnë më shumë…

OFËRTË PËR DY DEGË

Nëse dëshironi të kompletoheni dhe të bëheni realisht të pa arritshëm dhe vendosni të ndiqni dy degë profesionale në të njëjtën kohë pra degën e Menaxhimit të Biznesit dhe degën e Finances ose degen e lidershipit, për ju do ketë një super ofertë;

Për degën e parë do paguani 395 euro dhe për degën e dytë do ju akordohet bursë pra do paguani 0 euro. Ju ndiqni 2 degë dhe paguani vetëm njërën.

Kjo ofertë speciale vjen vetëm për 10 vjetorin e Akademisë Profesionale Elita, pra është një ofertë e cila vjen vetëm 1 herë në 10 vite, mos e humbisni.

[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-3 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-4″ css=”.vc_custom_1536238166940{padding-left: 15px !important;}”][ld_counter style=”huge” size=”xl” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” use_custom_fonts_title=”true” enable_blur=”true” label=”AKADEMIA ELITA” bottom_label=”VJET” count=”10″ counter_color=”rgb(255, 210, 0)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” start_delay=”600″ ls=”0.05em”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom” css=”.vc_custom_1533040276811{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-8″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”40″][ld_fancy_heading tag=”h3″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” fs=”20px” lh=”1.8em”]“Një njeri i arsimuar nuk është domosdoshmërisht ai që ka mjaft njohuri të përgjithshme a të specializuara. Njeri i arsimuar është ai që ka zhvilluar në atë mënyrë aftësitë e mëndjes së tij, që mund të fitoj cdo gjë që dëshiron, ose ekuivalenten e tyre, pa shkelur të drejtat e të tjerëve.”[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”20px”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-left” offset=”vc_col-md-4″ responsive_align=”text-md-right” ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”200″ ca_init_translate_y=”43″][ld_button style=”btn-solid” title=”RREGJISTROHU TANI” transformation=”text-uppercase” link_type=”local_scroll” shape=”circle” enable_row_shadowbox=”yes” color=”rgb(79, 218, 145)” color2=”rgb(52, 219, 197)” hover_color=”rgb(52, 219, 197)” fs=”14px” css=”.vc_custom_1650733114317{padding-right: 0.75em !important;padding-left: 0.75em !important;}” ls=”0.1em” lh=”1.111em” button_box_shadow=”%5B%7B%22x_offset%22%3A%220%22%2C%22y_offset%22%3A%228px%22%2C%22blur_radius%22%3A%2215px%22%2C%22shadow_color%22%3A%22rgba(48%2C198%2C168%2C0.32)%22%7D%5D” hover_button_box_shadow=”%5B%7B%7D%5D” anchor_id=”#regjistrimi”][ld_spacer height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2772″ img_size=”1200×200″ style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” overlay_bg=”linear-gradient(286deg, rgba(36, 36, 40, 0.72) 0%, rgb(45,53,68) 100%)” css=”.vc_custom_1650735772572{background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/17103497_1328354893916817_8008077037782036510_n.jpg?id=7656) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_id=”regjistrimi”][vc_column width=”2/3″][ld_spacer height=”35px”][ld_button style=”btn-naked” link_type=”local_scroll” i_type=”fontawesome” i_position=”left” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_style=”btn-icon-solid” i_shape_size=”btn-icon-md” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” color=”rgb(255, 199, 10)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-circle-down” i_size=”25px” i_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”19px”][ld_fancy_heading ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgb(88, 61, 220)” gradient=”linear-gradient(188deg, rgb(255, 255, 255) 58.59872611464968%, rgb(247,107,28) 100%)”]KËTU MUND TË REGJISTROHESH[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”35px”][vc_row_inner][vc_column_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ alignment=”text-center” transform=”text-capitalize” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 199, 10)” minfontsize=”25″]Për REGJISTRIM klikoni:  [ihc-level-link id=50][/ld_fancy_heading][vc_separator color=”white” style=”shadow” border_width=”10″ css_animation=”flipInX”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_fancy_heading tag=”h6″ alignment=”text-center” highlight_height=”” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” use_theme_fonts=”” text_font=”font_family:La%20Belle%20Aurore%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]Pasi të klikoni, ju do të vazhdoni në sektorin e plotësimit të formularin të regjistrimit online.[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ld_price_table style=”s2″ title=”TARIFA” price=”295 euro”]

 • Nëse bëni pagesë të plotë, ju do përfitoni 100 euro ulje për degën dhe nga 395 euro ju do paguani vetëm 295 euro.
 • Leksionet mund ti ndiqni çdo moment, janë 100% online.
 • Pajiseni me çertifikatë profesionale.
 • Asnjë kosto shtesë.
 • Kurrikul e re Europiane.
 • Njihet edhe në vendet e Bashkimit Europian.
 • Degë Profesionale

[/ld_price_table][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1603217009280{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column][ld_tabs style=”s8″ use_custom_fonts_nav=”true” primary_color=”rgb(0, 0, 0)” active_color=”rgb(0, 0, 0)” secondary_color=”linear-gradient(90deg, rgb(222, 82, 124) 0%, #830bee 100%)” fs=”17px” fw=”400″][ld_tab_section title=”Akademia Elita ka disa cilësi të veçanta” tab_id=”1533026199621-94d7bc08-4b10c69c-20f6be79-388b76f7-41fc4074-0db75cdf-807d5790-13079617-9c9dd206-d716″][vc_row_inner enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1533039891662{padding-top: 20px !important;}” ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”300″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”51″][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-md-3″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-semibold” i_size=”xl” title=”Njihet nga BE” custom_heading_size=”22px” i_color=”rgb(104, 174, 245)” i_color2=”rgb(247, 74, 124)” i_icon_animated=”animated-basic_world”]Çertifikata jonë përveç shtetit shqiptar tashmë njihet nga shtetet e BE.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-md-3″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-semibold” i_size=”xl” title=”Është online” custom_heading_size=”22px” i_color=”rgb(104, 174, 245)” i_color2=”rgb(247, 74, 124)” i_icon_animated=”animated-basic_webpage”]

I keni të pamundur të vini? Tashmë jo, mësimi është online njësoj si në sallë.

[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-md-3″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-semibold” i_size=”xl” title=”Stafi dhe mësimdhënia” custom_heading_size=”22px” i_color=”rgb(104, 174, 245)” i_color2=”rgb(247, 74, 124)” i_icon_animated=”animated-music_microphone_old”]Stafi ynë i brendshëm është i përgatitur teknikisht dhe praktikisht për çdo lëndë.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-md-3″][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-semibold” i_size=”xl” title=”Kosto” custom_heading_size=”22px” i_color=”rgb(104, 174, 245)” i_color2=”rgb(247, 74, 124)” i_icon_animated=”animated-basic_paperplane”]Akademia jonë ka tarifa të lira për çilësinë dhe mundësitë që ofron.[/ld_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_tab_section][/ld_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1532075435056{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-3 vc_col-md-6″ ca_init_translate_y=”33″][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”44px”]Keni pyetje të tjera? Më poshtë keni çdo pergjigje[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”15px”][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ css=”.vc_custom_1542020466247{padding-top: 55px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #f8faff !important;border-radius: 5px !important;}” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”35″ ca_init_translate_z=”-147″ ca_init_rotate_x=”-66″ responsive_css=”padding_right_medium:90px|padding_left_medium:90px”][vc_accordion size=”xs” borders=”accordion-body-underlined” show_icon=”yes” i_add_icon=”true” expander_size=”accordion-expander-lg” i_type=”linea” active_add_icon=”true” active_type=”linea” use_custom_fonts_title=”true” i_icon_linea=”icon-arrows_circle_plus” active_icon_linea=”icon-arrows_circle_minus” heading_color=”rgb(30, 22, 102)” active_heading_color=”rgb(30, 22, 102)” exp_color=”rgb(159, 159, 159)” active_exp_color=”rgb(131, 0, 255)” fs=”19px” lh=”1.5em” active_tab=”Çështje teknike”][vc_accordion_tab title=”Çështje teknike” tab_id=”1532074942188-28a08668-799f5082-10f8d206-d716″][vc_column_text]1.Mësimi per degen te cilen ju keni perzgjedhur do te zhvillohet ne pjesen me te madhe fizikisht dhe një pjesë online.

2.Por ju mundet ta ndiqni trajnimin edhe 100% online nëse nuk keni mundësi për tu paraqitur fizikisht.

3.Mësimi fizik do të realizohet në Ambientet më Elitare në Shqipëri, brënda Hotel Sheraton në sallat e konferencave ose brënda kalasë së Tiranës në ambientet e Akademisë Elita ditën e shtunë në orën 10.00-14.00 ose 14.00-18.00. Për çdo javë lajmëroheni me email për çdo detaj.

4.Mësimi online do transmetohet në sistemin e Akademise Elita ku ju do aksesoni ndermjet kredencialeve tuaja duke filluar nga datat e caktuara ( cdo date do ju lajmerohet me email disa dite perpara) por ne japim edhe një mundësi të artë për këdo të cilin do ta ndjeki mësimin në një ditë dhe një orar tjetër, ku ne do i mundësojme realizimin e kësaj kërkese. Pra ju mund ta ndiqni ose edhe ta rindiqni mësimin në një datë dhe një orë tjetër kur ta keni mundësinë tuaj kohore. Ju nuk humbisni asnjë leksion. 

E vetmja cfarë mbetet është që ju të keni dëshirën për tu kualifikuar dhe për të planifikuar suksesin tuaj .

5.Nëse regjistroheni brenda datës 7 Tetor 2022 dhe realizoni pagese te plote ju do përfitoni 100 euro ulje për degën dhe nga 395 euro ju do paguani vetëm 295 euro.

6.Regjistrimin për këtë degë ju mundet ta realiozni online duke klikuar në linkun e më poshtëm, ose duke na dërguar të dhënat tuaja ndërmjet emailit, mesazhit në facebook, instagram, whatsap ose në telefon.

Mbas regjistrimit online ne ju kontaktojmë për të firmosur kontratën për vazhdueshmërin e degës.

Realizoni pagesën.

Filloni studimet tuaja në datën 8 Tetor 2022.

7.Në përfundim të kësaj dege ju do realizoni vetëm një test i cili do realizohet online.

8.Mbas ndjekjes/shikueshmërisë me sukses të leksioneve të trajnimit por dhe testit online ju do pajiseni me çertifikatë profesionale dhe merrni titullin: Menaxher Biznesi. [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”0″ css=”.vc_custom_1606324164649{padding-bottom: 100px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column][ld_fancy_heading tag=”h2″ alignment=”text-center” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ enable_split=”true” color=”rgb(88, 61, 220)” gradient=”linear-gradient(245deg, rgb(29, 225, 209) 18.15286624203822%, #780BEE 100%)”]Çfarë mendimi kanë për Akademinë Elita?[/ld_fancy_heading][ld_carousel columns=”lg:4.5|md:3.75|sm:2|xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ shadow=”carousel-shadow-all” enable_item_animation=”yes” prevnextbuttons=”yes” navappend=”parent_row” pagenationdots=”yes” fullwidthside=”yes” wraparound=”yes” freescroll=”yes” navarrow=”1″ navshape=”carousel-nav-rectangle” navhalign=”carousel-nav-center” dots_style=”carousel-dots-style4″ pf_init_scale_x=”1″ pf_init_scale_y=”1″ pf_init_scale_z=”1″ pf_init_opacity=”1″ pf_an_scale_x=”1″ pf_an_scale_y=”1″ pf_an_scale_z=”1″ pf_an_opacity=”1″ paddings=”17px” style=”” nav_arrow_color=”rgb(255, 255, 255)” nav_arrow_color_hover=”rgb(115, 255, 234)”][vc_column_text][fvplayer id=”56″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”49″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”50″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”51″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”52″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”53″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”54″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”55″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”57″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”58″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”62″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”61″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”60″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”59″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”63″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”64″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”66″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”67″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”68″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”69″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”70″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”71″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”72″][/vc_column_text][vc_column_text][fvplayer id=”73″][/vc_column_text][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1606393906039{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-md-offset-3 vc_col-md-6″][ld_fancy_heading tag=”h3″ alignment=”text-center”]Akademia Elita është vlerësuar ndër vite me disa çmime prestigjoze[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”20px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][ld_carousel columns=”lg:5|md:5|sm:2|xs:1|spacing_md:5px|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ prevnextbuttons=”yes” wraparound=”yes” adaptiveheight=”yes” navarrow=”custom” navshape=”carousel-nav-rectangle” navhalign=”carousel-nav-center” navfloated=”carousel-nav-floated” navvalign=”carousel-nav-middle” paddings=”3px” prev=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1sZWZ0JTVDJTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRQ==” next=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1yaWdodCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=” shapeheight=”62px” shapewidth=”40px” nav_arrow_color=”rgb(255, 255, 255)” nav_bg_color=”rgba(0, 0, 0, 0.3)” nav_bg_hcolor=”rgb(0, 0, 0)” prevoffset=”3px” nextoffset=”3px”][vc_single_image image=”10556″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395863361{margin-bottom: 0px !important;}” title=”Best Academy”][vc_single_image image=”10568″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395873279{margin-bottom: 0px !important;}” title=”NORMAN Academy America”][vc_single_image image=”10557″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395896233{margin-bottom: 0px !important;}” title=”Best trend Bussines”][vc_single_image image=”10558″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395888055{margin-bottom: 0px !important;}” title=”Çmimi Albanian Exelence”][vc_single_image image=”10559″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395781921{margin-bottom: 0px !important;}” title=”Diamond Price”][vc_single_image image=”10555″ img_size=”300×250″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1606395801987{margin-bottom: 0px !important;}” title=”Young Best Trend”][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”blue” style=”shadow” border_width=”10″ css_animation=”flipInX”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1546073717788{margin-top: 70px !important;margin-bottom: 70px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 110px !important;background-color: #1d1e1f !important;}” el_id=”testimonials”][vc_column align=”text-center”][ld_button style=”btn-naked” title=”Shih më shumë vlerësime” i_type=”fontawesome” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_style=”btn-icon-solid” i_shape_size=”btn-icon-md” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” color=”rgb(255, 199, 10)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-alt-circle-right” i_size=”25px” i_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”19px” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fvleresime%2F|title:Vler%C3%ABsime”][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Çfarë kanë thënë për Akademia Elita[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ wraparound=”yes” adaptiveheight=”yes” controllingcarousels=”#testi-avatars”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Shpresoj te kontributet për të përgatitur njerëz të lirë.”

— Për Elitën, nga Adi Krasta

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Ndërmarrje impresionuese! Urimet më të sinqerta shkollës politike dhe pjesëmarrësve për sfidat e përbashkëta të së ardhmes. Suksese!”

— Për Elitën, nga Olta Xhaçka

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Në emër të Ambasadës së Izraelit në Tiranë ju uroj sa më shumë suksese në krijimin e gjeneratës të biznesmenëve. Qëndroni në Shqipëri dhe bëjeni këtë vend që të zhvillohet.”

— Për Elitën nga TSACH SAAR

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Akademisë Elita i uroj suksese në rrugën e vështirë dhe të bukur të formimit professional të vetes. Për mua ishte eksperiencë që do ta përsërisja me dëshirë!”

— Për Elitën nga Eneda Tarifa

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Takimi i sotëm ishte domethënës sa i përket angazhimit të qytetarëve në betejën kundër arrogancës të të zgjedhurve të cilët tejkalojnë mandatin e popullit. Ju uroj suksese në rrugën tuaj!”

— Për Elitën nga Adriatik Lapaj

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“”Stay hungry, stay foolish”.  Besoni dhe luftoni gjithmonë për ëndrrat tuaja, sepse bota i përket atyre që ëndërrojnë. Shumë suksese.”

— Për Elitën nga Arbër Çepani

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][vc_column][ld_spacer height=”60px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10″][ld_carousel columns=”md:5|xs:3|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”0.3″ prevnextbuttons=”yes” groupcells=”no” wraparound=”yes” navarrow=”custom” navsize=”carousel-nav-xl” navhalign=”carousel-nav-center” navfloated=”carousel-nav-floated” navvalign=”carousel-nav-middle” el_id=”testi-avatars” prev=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1sZWZ0JTVDJTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRQ==” next=”#E-8_JTIwJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1yaWdodCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=” nav_arrow_color=”rgb(84, 84, 84)” nav_arrow_color_hover=”rgb(255, 255, 255)” prevoffset=”-10%” nextoffset=”-10%”][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8147″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023226343{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Adi Krasta[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023340647{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Olta Xhaçka[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8152″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023372953{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Tsach Saar[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8150″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023519019{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Eneda Tarifa[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8148″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023575949{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Adriatik Lapaj[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][vc_single_image image=”8149″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ image_max_width=”64px” css=”.vc_custom_1572023722083{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]Arbër Çepani[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”5″ css=”.vc_custom_1532682095764{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8″][ld_fancy_heading tag=”h2″ transform=”text-uppercase” use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” color=”rgb(116, 126, 128)” ls=”0.175em”]Krahas pedagogëve të brendshëm, dega do ketë edhe të ftuar të cilët janë persona të rëndësishëm të cilët kanë bërë arritje në jetën e tyre[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”45px”]Pedagogët e degës[/ld_fancy_heading][ld_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”40″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8020″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Dritan Broka[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Themelues/Pedagog/Drejtues në disa biznese[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element img_size=”300×150″ enable_effects=”yes” image=”3200″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Olti Visha[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Financier/Kontabël i miratuar[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7726″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Zamira Cavo[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Prof.DR/Rektore e MB[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”200″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”36″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7737″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Erindi Bejko[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR.Pedagog/Drejtor i EC-Bashkia Tiranë[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8019″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Enea Karakaci[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Drejtor Juridik Ministria IE[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7631″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Enkeleda Tupa[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Drej.Marr.Publikun-Raiffeisen Bank[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”400″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”35″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7713″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Erion Kristo[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR.Pedagog/Publicist/Aktivist[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7663″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Erlis Hereni[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR.Pedagog/Këshilltar Min.IE[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7719″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Kozeta Kurti[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Gazetare/Drejtese emisioni, etj[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-3 vc_col-xs-6″ ca_duration=”1200″ ca_start_delay=”600″ ca_delay=”150″ ca_init_translate_y=”36″][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”7727″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Nora Malaj[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]DR/Pedagoge/Ish zv-Ministre Arsimit[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8149″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Arbër Çepani[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Sipërmarrës i suksesshëm[/ld_fancy_heading][ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_effects=”yes” image=”8357″ margin=”bottom_small:-1em”][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container][ld_fancy_heading tag=”h3″ use_custom_fonts_title=”true” ls=”-0.02em” lh=”1.2em” fs=”20px” margin=”bottom_small:0px”]Edmond Norra[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h6″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”14px” fw=”500″ ls=”0.01em”]Specialist shitjesh[/ld_fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom” enable_gradient=”yes” css=”.vc_custom_1576244069647{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}” gradient_bg=”linear-gradient(90deg, #7a263f 0%, rgb(45, 53, 68) 100%)”][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ offset=”vc_col-md-6″ ca_duration=”1800″ ca_delay=”180″ ca_init_translate_y=”35″][ld_fancy_heading tag=”h2″ color=”rgb(255, 255, 255)”]Personalitete nderi të Akademisë Elita[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-6″ responsive_align=”text-md-right” el_id=”carousel-nav-container” css=”.vc_custom_1575460984953{margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1575458684140{padding-top: 20px !important;}”][ld_carousel columns=”md:2.8|sm:2|xs:1.1|spacing_xs:10px” inactiv_opacity=”1″ enable_item_animation=”yes” cellalign=”left” prevnextbuttons=”yes” navappend=”custom_id” fullwidthside=”yes” navarrow=”6″ navsize=”carousel-nav-xl” navfill=”carousel-nav-bordered” navshape=”carousel-nav-circle” navhalign=”carousel-nav-right” pf_init_scale_x=”1″ pf_init_scale_y=”1″ pf_init_scale_z=”1″ pf_init_opacity=”0″ pf_an_scale_x=”1″ pf_an_scale_y=”1″ pf_an_scale_z=”1″ pf_an_opacity=”1″ pf_duration=”1800″ pf_delay=”180″ pf_init_translate_x=”35″ navappend_id=”#carousel-nav-container” nav_arrow_color=”rgb(255, 255, 255)” nav_arrow_color_hover=”rgb(0, 0, 0)” nav_border_color=”rgba(255, 255, 255, 0.1)” nav_border_hcolor=”rgb(255, 255, 255)” nav_bg_hcolor=”rgb(255, 255, 255)”][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” title=”Ettore Sequi” image=”10551″ info=”PRESIDENT NDERI” cb_height=”370px”]Ish-ambasadori i BE në Tiranë.[/ld_content_box][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” title=”Albin Kurti” image=”10553″ info=”AKADEMIK NDERI” cb_height=”370px” img_link=”url:http%3A%2F%2Feducation.liquid-themes.com%2Fcourse%2F|||”]Lideri i Vetevendosje! dhe Ish-kryeministri i Kosovës[/ld_content_box][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” title=”TSACH SAAR” image=”8054″ info=”AKADEMIK NDERI” cb_height=”370px”]ZV/Ambasadori i Izraelit në Shqipëri[/ld_content_box][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” title=”Dan Balter” image=”8041″ info=”MIRËNJOHJE” cb_height=”370px”]Discover the global city—filled with inspiration, opportunities to explore.[/ld_content_box][/ld_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1542966980235{padding-top: 75px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column width=”2/3″ enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-sm-offset-2″ ca_init_translate_y=”50″][ld_fancy_heading tag=”h2″]Akademia Elita është cilësuar si akademia profesionale më e mirë në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p”]Ne jemi të apasionuar për të ndërtuar një arsim cilësor dhe ja kemi arritur.[/ld_fancy_heading][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” parallax=”enable_parallax” bg_position=”center center” enable_overlay=”yes” css=”.vc_custom_1546437799789{padding-top: 92px !important;padding-bottom: 45px !important;background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/01/opus-two-background.jpg?id=4222) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat;background-size:cover;}” overlay_bg=”rgba(36, 36, 36, 0.34)”][vc_column align=”text-center” offset=”vc_col-md-7″ responsive_align=”text-md-left” css=”.vc_custom_1531743285914{margin-bottom: 45px !important;}”][ld_fancy_heading tag=”h2″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” minfontsize=”35″ fs=”50px” lh=”1.2em” ca_init_translate_y=”84″ ca_init_rotate_z=”10″ color=”rgb(255, 255, 255)” el_class=”text-underline” fw=”300″ compressor=”0.5″ margin=”bottom_large:0px”]Është momenti të shftytëzosh kohën në maksimum.
Merr një profesion dhe praktikohu për të.[/ld_fancy_heading][/vc_column][vc_column enable_content_animation=”yes” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”0″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ align=”text-center” offset=”vc_col-md-offset-2 vc_col-md-3″ ca_init_translate_y=”39″ responsive_align=”text-md-right”][ld_button style=”btn-solid” title=”Më shumë për Elitën” shape=”semi-round” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”16px” ls=”0.01em” css=”.vc_custom_1602968150006{margin-bottom: 25px !important;padding-right: 4em !important;padding-left: 4em !important;}” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Akademia%20Elita|target:_blank” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”][vc_row_inner][vc_column_inner align=”text-center”][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.7)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.56em” ls=”0.02em”]Nuk gjeni dot punë apo kërkoni të merrni një profesion tjetër?
Je në vendin e duhur, regjistrohu tani.[/ld_fancy_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]