2 MENYRAT OK

[vc_row bg_attachment=”fixed” enable_overlay=”yes” overlay_bg=”linear-gradient(244deg, rgba(29, 225, 209, 0.6) 0%, rgb(137,135,226) 100%)” css=”.vc_custom_1576251427328{background-image: url(http://elitaacademy.com/wp-content/uploads/2019/10/17103497_1328354893916817_8008077037782036510_n.jpg?id=7656) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”2/3″][ld_spacer height=”35px”][ld_fancy_heading enable_txt_rotator=”yes” items=”%5B%7B%22word%22%3A%22mund%C3%ABsi%20e%20shk%C3%ABlqyer%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%2C%7B%22word%22%3A%22super%20ofert%C3%AB%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%2C%7B%22word%22%3A%22%C3%ABsht%C3%AB%20momenti%20juaj%22%2C%22word_color%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%7D%5D” use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]APLIKO TANI[/ld_fancy_heading][ld_spacer height=”35px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_counter size=”lg” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” label=”Mënyra” count=”1″ text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_fancy_heading tag=”h4″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]Pasi të klikoni, selektoni degën dhe më pas plotësoni formularin e aplikimit online[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”FORMULARI ONLINE” transformation=”text-uppercase” shape=”semi-round” size=”btn-sm” i_type=”linea” i_position=”left” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_size=”btn-icon-xlg” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fregjistrimi-elita%2F|title:Regjistrimi-Elita||” i_icon_linea=”icon-basic_sheet_pen” color=”rgb(181, 108, 11)” hover_color=”#ff8989″ i_color=”rgb(255, 255, 255)” i_size=”40px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ld_counter size=”lg” bottom_margin=”0″ enable_gradient=”” enable_hover_gradient=”” label=”Mënyra” count=”2″ text_color=”rgb(255, 255, 255)” counter_color=”rgb(255, 255, 255)”][ld_fancy_heading tag=”h4″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” minfontsize=”25″]Shkarko formularin, plotësoje dhe dërgoje tek; aplikim@akademiaelita.com[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”SHKARKO FORMULARIN” transformation=”text-uppercase” shape=”semi-round” size=”btn-sm” i_type=”linea” i_position=”left” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_size=”btn-icon-xlg” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2FFORMULAR-APLIKIMI-AKADEMIA-ELITA-99E.doc|title:shkarko%20formularin%20e%20aplikimit||” i_icon_linea=”icon-md-download” color=”rgba(148, 169, 255, 0.86)” hover_color=”#ff8989″ i_color=”rgb(255, 255, 255)” i_size=”40px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”30px” color=”rgb(201, 195, 195)”]Dega fillon në datën 09 Maj 2020[/ld_fancy_heading][ld_countdown month=”5″ day=”9″ year=”2020″ day_label=”Ditë” hours_label=”Orë” min_label=”Minuta” sec_label=”Sekonda” primary_color=”rgb(212, 212, 212)”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ld_price_table style=”s4″ featured=”yes” title=”Dega “FINANCIER“” price=”99 euro”]

  • Dega kushton 395 euro, por studenti pagon vetën 99 euro në total, pjesa tjetër mundësohet nga “Olimp Foundations”
  • Leksionet në sallë tek hotel “Semitronix” Prishtinë
  • Njihet në vendet e Bashkimit Evropian
  • Asnjë kosto shtesë

[/ld_price_table][/vc_column][/vc_row]