Fillimi

[ld_fancy_heading ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” highlight_color=”rgb(255, 169, 0)” fs=”50px” lh=”1.24em” ls=”-0.02em” minfontsize=”42″ compressor=”1.15″]Akademia Elita, vlerësuar nga qindra personalitete dhe nga institucione të ndryshme si arsimi profesional më i mirë në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.7)” fs=”20px” lh=”1.6em” padding=”right_large:26%25″ margin=”bottom_small:2em” fw=”600″]Që nga 2014, kënaqësi ti shërbesh më shumë se 12000+ studentëve të cilët kanë qënë të niveleve më të larta në biznes, politikë, etj…[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”Log in” shape=”circle” size=”btn-lg” i_type=”linea” i_add_icon=”true” i_icon_linea=”icon-ion-ios-arrow-forward” color=”rgb(253, 172, 43)” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” text_color=”rgb(0, 0, 0)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”17px” lh=”1.15em” css=”.vc_custom_1616634370303{padding-right: 2em !important;padding-left: 2em !important;}” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fhyr%2F|title:Hyr%20n%C3%AB%20panel”]
[ld_button style=”btn-naked” title=”Elita” link_type=”lightbox” i_type=”linea” i_position=”top” i_shape=”btn-icon-circle” i_shape_style=”btn-icon-bordered” i_shape_bw=”btn-icon-border-thickest” i_shape_size=”btn-icon-custom-size” i_ripple=”btn-icon-ripple” i_add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F470398471|title:Vler%C3%ABsime” i_icon_linea=”icon-ion-ios-play” i_size=”28px” i_shape_custom_size=”88px” color=”rgb(255, 232, 191)” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”17px” i_margin_bottom=”20px” hover_color=”rgb(255, 255, 255)”]
[ld_fancy_heading tag=”h6″ color=”rgba(255, 255, 255, 0.6)”]Trajnimet janë falas nëse regjistroheni deri në 04 Qershor 2021[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h2″ color=”rgb(255, 255, 255)”]KANË NISUR REGJISTRIMET PËR 2 TRAJNIME…[/ld_fancy_heading]
[ld_carousel columns=”md:2.8|sm:2|xs:1.1|spacing_xs:10px” inactiv_opacity=”1″ enable_item_animation=”yes” cellalign=”left” prevnextbuttons=”yes” navappend=”custom_id” fullwidthside=”yes” navarrow=”6″ navsize=”carousel-nav-xl” navfill=”carousel-nav-bordered” navshape=”carousel-nav-circle” navhalign=”carousel-nav-right” pf_init_scale_x=”1″ pf_init_scale_y=”1″ pf_init_scale_z=”1″ pf_init_opacity=”0″ pf_an_scale_x=”1″ pf_an_scale_y=”1″ pf_an_scale_z=”1″ pf_an_opacity=”1″ pf_duration=”1800″ pf_delay=”180″ pf_init_translate_x=”35″ navappend_id=”#carousel-nav-container” nav_arrow_color=”rgb(255, 255, 255)” nav_arrow_color_hover=”rgb(0, 0, 0)” nav_border_color=”rgba(255, 255, 255, 0.1)” nav_border_hcolor=”rgb(255, 255, 255)” nav_bg_hcolor=”rgb(255, 255, 255)”][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” show_button=”yes” ib_style=”btn-default” ib_title=”Më shumë” ib_i_type=”linea” ib_i_add_icon=”true” title=”Si të nisim dhe të zhvillojmë një biznes të suksesshëm!” image=”12291″ info=”BIZNES” cb_height=”370px” ib_i_icon_linea=”icon-arrows_slim_right” ib_i_size=”20px” img_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fsi-te-nisim-dhe-te-zhvillojme-nje-biznes-te-suksesshem%2F|title:si%20te%20nisim%20dhe%20te%20zhvillojme%20nje%20biznes%20te%20suksesshem” ib_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fsi-te-nisim-dhe-te-zhvillojme-nje-biznes-te-suksesshem%2F”][/ld_content_box][ld_content_box style=”s03″ cb_size=”fancy-box-big” heading_size=”fancy-box-heading-md” show_button=”yes” ib_style=”btn-default” ib_title=”Më shumë” title=”Influenca dhe komunikimi për menaxhim e lidership!” image=”12283″ info=”LIDERSHIP” cb_height=”370px” img_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Finfluenca-dhe-komunikimi-per-menaxhim-e-lidership%2F|title:Influenca%20dhe%20komunikimi%20p%C3%ABr%20menaxhim%20e%20lidership!” ib_link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Finfluenca-dhe-komunikimi-per-menaxhim-e-lidership%2F”][/ld_content_box][/ld_carousel]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.2em” margin=”bottom_small:1.5em”]”Gjithçka dhe çdo gjë e mirë është e mundur për tu arrirë por thjesht do përkushtim dhe punë”…[/ld_fancy_heading][ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-normal” alignment=”text-left” i_size=”lg” position=”iconbox-side” title=”Nga Dritan Broka” custom_heading_size=”20px” css=”.vc_custom_1571313184989{margin-bottom: 2.5em !important;}” i_icon_animated=”animated-ecommerce_basket_plus” i_color=”rgb(39, 174, 96)”]Themelues dhe drejtues i Akademisë Profesionale Elita[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”animated” animation=”yes” hover_animation=”yes” heading_size=”custom” heading_weight=”font-weight-normal” alignment=”text-left” i_size=”lg” position=”iconbox-side” title=”PRESIDENT NDERI” custom_heading_size=”20px” css=”.vc_custom_1571313336157{margin-bottom: 2.5em !important;}” i_icon_animated=”animated-basic_laptop” i_color=”rgb(39, 174, 96)”]President Nderi i Akademisë Elita është ish-Ambasadori i BE në Shqipëri, z.Ettore Sequi.[/ld_icon_box]
[ld_images_group_container][ld_images_group_element image=”4180″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Merr profesion, krijo rrjetin elitar, praktikohu dhe mundësi për karrierë të suksesshme…[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:3em”]Akademia Elita – është vlerësuar nga një sër personalitetesh, gjithashtu dhe titulluar si arsimi më i mirë profesional në Shqipëri[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-solid” title=”Zbulo vlerësimet” shape=”semi-round” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fvleresime%2F|title:Vler%C3%ABsime||” fs=”15px” css=”.vc_custom_1593208251485{padding-right: 0.75em !important;padding-left: 0.75em !important;}” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”]
[ld_fancy_heading tag=”p” enable_bg=”yes” fh_border_radius=”round” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(90, 91, 103)” fs=”14px” padding=”top_small:8px|right_small:25px|bottom_small:8px|left_small:25px” fh_bg=”rgb(243, 246, 249)”]AKADEMIA ELITA[/ld_fancy_heading]
[ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”15px”]Themeluar me idealizëm, rritur me pasion për arsimim cilësor[/ld_fancy_heading]
[ld_images_group_container][ld_images_group_element enable_image_shadow=”yes” shadow_style=”1″ enable_roudness=”yes” image_roudness=”6″ enable_shadow=”yes” image=”4182″][/ld_images_group_element][/ld_images_group_container]
[ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ pagenationdots=”yes” wraparound=”yes” autoplay=”yes” align_dots=”carousel-dots-left” size_dots=”carousel-dots-sm” dots_bottom_offset=”-50px” dots_left_offset=”23px” dots_style=”carousel-dots-style4″ dots_bg_color=”rgba(134, 147, 158, 0.2)” controllingcarousels=”#img-carousel-1, #img-carousel-2″ dots_bg_hcolor=”rgb(39, 174, 96)”]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Merrni profesion të rëndësishëm që ju shërben për punësim[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Akademia do ju shërbej për punësim lehtësisht, tashmë që njihen dhe nga BE, ju mund të punësoheni edhe në vendet e Bashkimit Evropian[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Më shumë” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Elita||”]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Arsim që ju shërben të gjithëve pavarësisht nëse keni mbaruar[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Elita ju shërben edhe atyre që kanë mbaruar një shkollë të lartë por dhe atyre që nuk e kanë një të tillë. Tek ne merrni profesion.[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Na kontaktoni” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fkontakti%2F|title:Kontakti||”]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ tag_to_inherite=”h3″ use_inheritance=”true” margin=”bottom_small:0.9em”]Të regjistruarit do të keni hapësira shtesë tek kjo faqe[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(136, 136, 136)” fs=”17px” lh=”29px” margin=”bottom_small:1.75em”]Pasi regjistroheni dhe kryeni pagesën, do tju shtohen hapësirat tek kjo faqje, nga ku do të keni cdo info për orarin, lëndët, pedagogët, mund të ndiqni online mësimin, mund të realizoni online dhe pagesën, etj.[/ld_fancy_heading][ld_button style=”btn-naked” title=”Shihni degët për regjistrim” fs=”16px” link=”url:http%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Fdeget%2F|title:Deg%C3%ABt||”]
[/ld_carousel]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Europa” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005586245{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_color=”rgb(39, 174, 96)” i_icon_linea=”icon-basic_flag1″]Njihet në BE[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Online” title_mb=”0″ css=”.vc_custom_1572005420050{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_icon_linea=”icon-basic_elaboration_message_check”]Tashmë edhe online[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-basic_webpage_multiple” title=”Leksioni” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005451802{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Edhe në sallë[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” title=”Pagesa” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005478639{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}” i_icon_linea=”icon-basic_sheet_pencil”]Online dhe cash[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-basic_magnifier” title=”Çertifikimi” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005505739{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Në fund të 5-muajve[/ld_icon_box]
[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-normal” i_size=”xl” i_icon_linea=”icon-ecommerce_bag_check” title=”Degët” title_mb=”0″ h_color=”rgb(26, 28, 38)” css=”.vc_custom_1572005558188{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 35px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 32px !important;border-left-color: #e8e9f1 !important;border-right-color: #e8e9f1 !important;border-top-color: #e8e9f1 !important;border-bottom-color: #e8e9f1 !important;border-radius: 3px !important;}”]Shtatë (7) degë[/ld_icon_box]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ use_custom_fonts_title=”true” fs=”40px” lh=”1.1em” margin=”bottom_small:1.2em” color=”rgb(255, 255, 255)”]Çfarë kanë thënë për Akademia Elita[/ld_fancy_heading]
[ld_carousel columns=”xs:1|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”1″ wraparound=”yes” adaptiveheight=”yes” controllingcarousels=”#testi-avatars”]

“Shpresoj te kontributet për të përgatitur njerëz të lirë.”

— Për Elitën, nga Adi Krasta

“Ndërmarrje impresionuese! Urimet më të sinqerta shkollës politike dhe pjesëmarrësve për sfidat e përbashkëta të së ardhmes. Suksese!”

— Për Elitën, nga Olta Xhaçka

“Në emër të Ambasadës së Izraelit në Tiranë ju uroj sa më shumë suksese në krijimin e gjeneratës të biznesmenëve. Qëndroni në Shqipëri dhe bëjeni këtë vend që të zhvillohet.”

— Për Elitën nga TSACH SAAR

“Akademisë Elita i uroj suksese në rrugën e vështirë dhe të bukur të formimit professional të vetes. Për mua ishte eksperiencë që do ta përsërisja me dëshirë!”

— Për Elitën nga Eneda Tarifa

“Takimi i sotëm ishte domethënës sa i përket angazhimit të qytetarëve në betejën kundër arrogancës të të zgjedhurve të cilët tejkalojnë mandatin e popullit. Ju uroj suksese në rrugën tuaj!”

— Për Elitën nga Adriatik Lapaj

“”Stay hungry, stay foolish”.  Besoni dhe luftoni gjithmonë për ëndrrat tuaja, sepse bota i përket atyre që ëndërrojnë. Shumë suksese.”

— Për Elitën nga Arbër Çepani

[/ld_carousel]
[ld_spacer height=”60px”]
[ld_carousel columns=”md:5|xs:3|spacing_xs:15px” inactiv_opacity=”0.3″ prevnextbuttons=”yes” groupcells=”no” wraparound=”yes” navarrow=”custom” navsize=”carousel-nav-xl” navhalign=”carousel-nav-center” navfloated=”carousel-nav-floated” navvalign=”carousel-nav-middle” el_id=”testi-avatars” prev=”#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1sZWZ0JTVDJTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRQ==” next=”#E-8_JTIwJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIyZmElMjBmYS1hbmdsZS1yaWdodCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=” nav_arrow_color=”rgb(84, 84, 84)” nav_arrow_color_hover=”rgb(255, 255, 255)” prevoffset=”-10%” nextoffset=”-10%”]

Adi Krasta

Olta Xhaçka

Tsach Saar

Eneda Tarifa

Adriatik Lapaj

Arbër Çepani

[/ld_carousel]
[ld_fancy_heading tag=”h2″ ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_fit=”true” enable_split=”true” use_mask=”true” minfontsize=”35″ fs=”50px” lh=”1.2em” ca_init_translate_y=”84″ ca_init_rotate_z=”10″ color=”rgb(255, 255, 255)” el_class=”text-underline” fw=”300″ compressor=”0.5″ margin=”bottom_large:0px”]Është momenti të shftytëzosh kohën në maksimum.
Merr një profesion dhe praktikohu për të.[/ld_fancy_heading]
[ld_button style=”btn-solid” title=”Më shumë për Elitën” shape=”semi-round” text_color=”rgb(255, 255, 255)” fs=”16px” ls=”0.01em” css=”.vc_custom_1602968150006{margin-bottom: 25px !important;padding-right: 4em !important;padding-left: 4em !important;}” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” link=”url:https%3A%2F%2Felitaacademy.com%2Felita%2F|title:Akademia%20Elita|target:_blank” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”]
[ld_fancy_heading tag=”p” ca_init_scale_x=”1″ ca_init_scale_y=”1″ ca_init_scale_z=”1″ ca_init_opacity=”1″ ca_an_scale_x=”1″ ca_an_scale_y=”1″ ca_an_scale_z=”1″ ca_an_opacity=”1″ use_custom_fonts_title=”true” enable_split=”true” color=”rgba(255, 255, 255, 0.7)” link=”|||” fs=”16px” lh=”1.56em” ls=”0.02em”]Nuk gjeni dot punë apo kërkoni të merrni një profesion tjetër?
Je në vendin e duhur, regjistrohu tani.[/ld_fancy_heading]